Brug dit tøj til at fremhæve din kropsformSom personlig stylist skal vi bl.a. også snakke om kropsformer.

Mange kvinder kender det alt for godt, vi kigger i spejlet, ser kun de negative ting, bagdel der er for bred, eller flad, maven fylder for meget og brysterne er for små eller store. Det er lige meget hvad vi tager på, så ser vi skrækkelige ud. Men, det der går galt her, er i vores tankegang. At føle sig godt tilpas og se godt ud, handler ikke kun om størrelse, det handler om at klæde sig efter sin kropsform. Er din mave fyldig, så betyder det ikke, at du skal klæde dig i store firkantede bluser og gemme dig væk, faktisk kommer du kun til at se meget større ud.

Sæt fokus på din talje og synes du ikke du har en, så skab en visuel talje, der kan skabe en god overgang, fra din overkrop til din underkrop.

Jeg er en str. Medium/large og har også mave, men som jeg har vist her på billederne, så bliver jeg endnu mere firkantet, hvis ikke jeg fremhæver min talje. Det handler om, at fremhæve det positive og arbejd visuelt med, at forbedre det man synes er negativt. Du kan faktisk shoppe efter din kropsform, så uanset om du har brede hofter, stor barm, er for tynd, høj, lav, kortlivet og langbenet eller hvad det nu kunne være, så findes der tips til hvordan du kan få det bedste ud af din kropsform. Vesten her har et snit, så når jeg lukker den giver det mig X form og hvem vil ikke gerne have det 😉

Med et Garderobetjek får vi styr på kropsformer og snit, det kan du læse om HER  

stilkerner kropsformer
Mange af de kvinder jeg har været ude hos, synes det er svært f.eks med kjole/nederdels længde. Et eksempel, som jeg har vist her, hvor jeg forkorte på venstre billede, fremfor at forlænge.
Posted on: december 16, 2018, by :