Brug dit tøj hele året rundt

Ganni nederdel mønstre

Jeg er alt for glad for tøj, til jeg kan høre ind under den “minimalistiske garderobe”. Denne Ganni nederdel er en af mine favoritter.

Men jeg overvejer meget mine køb. Jeg shopper ud fra den regel, at det skal kunne passe til 3-5 ting hjemme i min garderobe.

Et stykke tøj med masser af muligheder

Ganni nederdelen er 4-5 år gammel. Jeg har jeg vist flere stylinger på den og jeg har også vist hvordan jeg styler den, efter min kropsform. Det kan du se Her.

Nederdelens materiale gør, at jeg også kan bruge den om sommeren, som en kjole over badetøj.

Så her har jeg et stykke tøj, jeg kunne style til strand, til cafe besøg, og til en tur i byen. Mixet med de forskellige stilkerner, farver og mønstre.

Mange af de kunder jeg har besøgt, har svært ved at se mulighederne med tøjet. Det bliver ofte det samme og det samme de sætter sammen. Måske har du mange fejlkøb, eller er gået i stå og mangler inspiration og værktøjer til at komme videre i din garderobe.

Et Garderobetjek som du kan læse om HER, er en fantastisk mulighed for at få nogle værktøjer til, hvordan du selv kan komme videre og få en brugbar og funktionel garderobe, også selvom du er blevet 50 plus. 

Jeg er sikker på, du har masser af guldkorn hjemme hos dig, der kan give dig og din garderobe et boost. Du kan læse mere her hvad nogle af de kvinder jeg har været ude hos, har fået ud af, et besøg af mig.

Lyder det spændene med et Garderobetjek, send en mail og lad os sætte det sammen efter dine behov.

slå om nederdel
slå om nederdel
slå om nederdel
Posted on: oktober 29, 2020, by :