Er du klassisk i din stil

klassisk stilkerne

Stilkerner er værktøjer jeg bruger, hvis jeg skulle hjem og kigge i din garderobe. Disse værktøjer er med til at forklare hvorfor noget tøj virker for dig og andet ikke gør. Du vil blive bedre til at shoppe og få brugt det tøj du allerede har i skabet derhjemme.

De 6 stilkerner er:

Feminin
Klassisk

Afslappet
Boheme
Enkel 


Stilkernen
 er i sin rene form neutral.

Det vil sige, at der ikke er nogle kerner, der er bedre end andre, mere interessante eller mere spændene end andre. Fx er der nogle der synes at den klassisk kerne er “kedeligt”, og de vil hellere være en anden kerne, men den klassiske kerne, kan være ligeså spændene som de andre, det kommer bare an på, hvad du sætter til.

Jeg har på billedet valgt elementer fra den klassiske kerne og tilført dem lidt farver og print. Jeg har valgt de her nuancer, da jeg synes de er mega smukke. Det med farver, er jo selvfølgelig individuelt, så hvis du er den klassiske kerne, i din garderobe og mangler noget kant, så kunne det være, du skulle prøve at lege med en farve, du synes kunne give dit tøj kant.

I den klassiske stilkerne, vil du aldrig se storblomstrede, stor mønstrede dele og heller ikke slidte cowboybukser, biker look eller alt for mange pang farver.
Hvis du er klassisk i din kerne, så vil du blive tiltrukket af b.la. jakkesæt, cardigan, ensfarvet dele, pencil nederdel ,stiletter og selvfølgelig den klassiske hvide skjorte. Du kunne godt have få styles med mønstre, og være tiltrukket af tøj som vist her nedenunder.

Lyder det spændene med “at finde sin stilkerne” kunne et Garderobetjek helt sikkert være noget for dig, det kan du læse om HER

Posted on: oktober 14, 2019, by :