Nederdele der fik nyt “liv”

En øjenåbner skrev Jane

Her er nogle af de sæt jeg fik lavet hjemme hos Jane. De 2 nederdele lå bagerst i Janes skab og var nærmest på vej ud, jeg satte dem sammen med de her overdele.  Lige nu er det jo mega “hot” med nederdele med blomster mønstre og denne grønne farve er også fremme denne sæson og til efteråret.

De her 2 nederdele var nok endt i “smide ud posen” for dels som Jane sagde: “var de jo gamle” og ikke særlig moderne og farverne havde hun ikke noget at sætte til. Nu vidste jeg jo, at mørkegrøn og senneps gul ville være nogle af farverne denne sæson og at mixe de 2 farver, jo bare er så flot. Faktisk blev vi begge overrasket over hvor flot sættet blev, og den grønne farve klæder Jane rigtig flot.

Synes du det lyder spændene med et Garderobetjek, kan du læse om det HER Jeg har været ude ved en del kvinder efterhånden og lavet mange kombinationer med deres garderobe, dette kan du læse mere om i Menuen ovenover, synes du det lyder spændene, kan du altid kontakte mig på mail.

Det er en god investering at blive coachet stilmæssigt. De fleste oplever det som en kæmpe øjenåbner, i og med man bliver mere kritisk i sit valg af garderobe, og mange oplever, at de rent faktisk ikke behøver at købe så meget nyt tøj, da de har fået mange flere muligheder med det de har.  Det handler i bund og grund om at få dig og din personlighed frem i dit tøj, så du føler dig godt tilpas og udstråler det.

Jane skrev bl.a.: “Jeg takker Rikke Harrits for en super dag, med masser af ny inspiration til styling og sammensætninger af helt nye og smarte sæt af tøj, som jeg aldrig selv ville være kommet på. Manden er også glad, jeg har masser af tøj, og skal ikke ud og forny garderoben for at blive smart til sommeren”.

Jane kan sagtens dresse nederdelene op og ned med sko, smykker. Perfekt til sommer bytur og strand tur.

Jane skrev “Jeg er også meget inspireret af et sæt,?? faktisk med en noget ældre nederdel. Sættet har været brugt til en indendørs reception, hvor jeg også lige bladrede igennem mine billeder forinden, og så var påklædningen på plads. Men sættets farver har også inspireret mig til sammensætning i andre varianter, men i samme farver.

Besøget af Rikke, gjorde lige, at jeg blev meget bevidst om hvilke farver der var rigtig gode at sætte sammen – på mig ! (Se billede med nederdel ).

Veste er moderne igen, flot til Janes kropsform.

Posted on: juli 11, 2018, by :