Hvad er god stil?

accessories

God stil er heldigvis meget individuel. Det har rigtig meget at gøre med, at være tro mod sig selv, og ikke altid tænke over, hvad andre siger og tænker.

At turde gøre noget andet

God stil er en sjov størrelse, for det handler lige så meget om, at have selvindsigt. At turde gøre noget andet end det du plejer, at finde ind til hvem man er, og hvad der giver en “den rigtige følelse”.

Find din egen stil

Alt det kommer jo ikke bare ved, at du går ud og shopper, det nyeste sæt du lige har set i bladene. Det kan vi alle sammen finde ud af. Men at mixe det du har i garderoben, og give det et twist, med det, der for dig giver kant og personlighed, det er i mine øjne “god stil”.

Synes du det er svært, det med at finde sin egen stil/stilkerne. Vil du gerne lære, at give dig selv “kant”, så er det et Garderobetjek du skal have.

Accessories kan give “kant”

Efteråret er på vej, og det er = med lækkere tørklæder og måske en ny hat. Jeg er vild med hatte. Jeg bruger meget kasket, og må indrømme, at jeg i weekenderne især, er at træffe med hat, da jeg simplethen ikke altid orker at sætte hår?

Her har jeg givet min stil, kant, med nye accessories. Jeg har også købt en ny skjorte, i denne, synes jeg, smukke isblå farve. Skjorten fandt jeg ved H&M, endda sat ned, så det var total WINWIN.?

Den camel farvet blazer på billedet længere nede, har jeg lavet flere sæt med, og det kan du lade dig inspirerer af HER

Posted on: september 13, 2020, by :