“Jeg er blevet mere modig efter stilvejledning hos Rikke”.

personligstylist

Nu tør jeg sætte flere forskellige farver og mønstre sammen

Dette skrev Tanya. Du kan læse om det HER

Bliver det ofte de samme farver du køber

så skulle du måske kigge på, hvilke farver du kunne sætte til, de farver du allerede har. Det som kan give kant.

Vi har alle sammen vores favorit farver, nemlig de farver der giver dig glød op til ansigtet.

At mixe farver og mønstre er jo meget individuelt. om man er til det. Men uanset hvilken stilkerne du er, vil du og hvis du tør, kunne lave mange nye og spændene sæt, ved at mixe det du har i forvejen. Mixe det med hinanden og med de køb du laver fremover.

Vigtigst er, at du har dig selv med, og føler dig godt tilpas, i det du får sat sammen.

Har du først styr på det med farverne og stilkernerne

så åbner der sig et univers af muligheder i garderoben. At arbejde med sin stil og stilkerne, kan for mange være en kæmpe mundfuld. For mange bliver det måske også noget, der hurtig skal overståes.

Vil du gerne blive bedre til at mixe det du har

Synes du ofte, det bliver det samme og det samme du tager på, er du gået i stå og mangler inspiration og værktøjer til at komme videre i din garderobe, så er det et garderobetjek du skal have, det kan du læse om her.

Vores farver, hud og hårfarve ændre sig hele livet. De kvinder, der har valgt den grå hårfarve, synes helt sikkert også, at de farver de kunne bruge engang, ikke er de farver de kan bruge, efter de er blevet gråhåret. 

Det er en god investering at blive coachet stilmæssigt, du bliver mere stilsikker og bedre til at lave sæt, som ikke lige er de mest “oplagte”.

De fleste oplever det som en kæmpe øjenåbner, i og med man bliver mere kritisk i sit valg af garderobe. Mange oplever, at de rent faktisk ikke behøver at købe så meget nyt tøj, da de har fået mange flere muligheder, med det de har.

HUSK når du shopper nyt, skal det du køber, passe til mindst 3 (Jo flere jo bedre) dele du har derhjemme. Du kan også læse mine 3 gode råd til, at starte med at få en overskuelig garderobe HER

Denne t-shirt har jeg investeret i og udover, at jeg ved den kan styles med mine bukser Jeg har i forvejen, har jeg sat sammen med den en “gamle” lyseblå skjorte som jeg har brugt rigtig meget. Den er lyseblå Ja, men med nogle nuancer i, så den kan mixes med meget af det jeg har forvejen.

Posted on: januar 1, 2021, by :