Min hårfarve efter 14 dage i solen

 

 

Test ??Hvor vigtigt er det at beskytte din hårfarve.

Jeg har farvet mit hår mørkere inden jeg tog på ferie. Ny farve jeg lige skulle teste af, udover at vaske det i fugtgivende shampoo, brugt conditioner så er jeg faktisk blevet lyshåret på 14 dage VILDT!?? Men ja det det er jo rigtig ØV! hvis jeg gerne ville bevarer farven mørkere og bevarer fugten i håret så derfor

HUSK??
Solen og saltvand er mega hård ved dit hår, så hvis din farve skal holde i mere end 14 dage så gør dig selv den tjeneste, at bruge hat eller tørklæde og selvfølgelig en god hår maske når du er i solen. Selvfølgelig vil håret altid blive lysere også selvom du beskytter det, man render jo ikke rundt med hat eller tørklæde hele tiden, jeg gør ihvertilfald ikke.

Har du langt hår så påfør jævnligt masken på længder og spidser, da det især er hårets yderste spidser der trænger mest.
Men er dit hår mellemblond, altså den gode gamle levepostej, elsker du sikkert, når dit hår bliver lysere i sommermånederne.
Men du skal stadig vide, at jo lysere det bliver, jo mere porøst bliver hårstrået også, hvorfor det nemmere kan knække.

I min salon har jeg valgt at handle med de her produkter, det er alle sammen produkter jeg kan stå inde for, bare du får den rette rådgivning, som passer til lige præcis dit hår.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted on: juni 2, 2018, by :