Mix din garderobe på kryds og tværs

Januar 2016

Brug nyt og gammelt   

Du kan sagtens lære det og du kan spare mange penge hvis du får lært at købe de rigtige ting som du kan mixe med det du har i forvejen.

Det handler om at kende din kerne, finde din stil og lære de 6 metoder til kant.

Hmm hvordan gør jeg så det ?…

Du skal være indstillet på at du skal bruge tid på projektet. Du skal starte med at rydde ud, rydde ud, rydde ud.

Derefter kunne du hænge dit tøj/styles på bøjle og evt. skjorter, kjoler, bukser og  jakker for sig – tro mig, det giver overblik. Prøv herefter at mix dine styles med hinanden, tilføj accessories som kan være tørklæder, sko, smykker, bælter osv.

Mange kan have svært ved at slippe det her ”tone/tone” hvor tingene skal have samme farve altså at sko og bælte skal være nøjagtig samme farve ellers går det ikke.

Brug dine ”gamle” ting fra tidligere sæsoner

Hvis du kigger på billederne jeg har lagt op, så har jeg faktisk genbrugt mange af mine ”gamle” ting fra tidligere sæsoner (igen fordi jeg kender min kerne, stil og farver)

Nu er god stil heller ikke ensbetydende med at man skal kunne lide en masse farver, så hvis din garderobe mest er i de sorte, grå og hvide nuancer så kan en enkelt farve evt. være det du skulle starte med.

Jeg har på billederne vist eksempler på hvordan jeg har mixet en af dette efterårs  ”favoritter”.

Først ved jeg, at da jeg købte toppen ville den kunne passe til mindst 3 ting i min garderobe (og til flere ting fordi jeg ved hvilke farver der fremhæver eller kan mixes med det jeg har i forvejen).

IMG_4660

Toppen er armygrøn med sort print

Det første sæt vil nok være det mange vil sætte til, et par sorte bukser, super flot men jeg synes faktisk lige den bliver en tand mere fræk med den lilla jakke

 

IMG_4662 FullSizeRender

IMG_4661 IMG_4664 IMG_4666 IMG_4673 IMG_4671

Posted on: januar 27, 2016, by :