Pif-Paf-Pufærmer

personlig stylist

Er du til volume på ærmerne, så er det nu du skal shoppe. Der er masser af styles at vælge imellem, alt efter hvilken af de 6 stilkerner du er. Der er bluser, skjorter, strik og kjoler med masser af puf. Men tænk over materiale valget, så din overkrop ikke syner alt for stor.

Jeg har købt min bluse i chiffon, hvor stoffet er gennemsigtig, hvilket jeg synes bliver lidt mere eksklusiv i looket. Jeg har dresset den ned med et par grove støvler og et par herre inspireret bukser, hvilket gør, jeg ikke føler mig for feminin.

Til efteråret vil jeg sætte en sætte en højhalset bluse under.

De smukke perle armbånd kan købes i salonen

Jeg har fundet nogle modeller her fra Ganni, Baum und pferdgarten, Munthe og Malene Birger.
Billederne er lånt fra deres hjemmesider.

Posted on: august 24, 2019, by :