“Synes det bliver de samme farver jeg køber”

tøjkrise

Måske læste du med i mit tidligere indlæg, hvor jeg skrev om, hvordan du med dine accessories og tilbehør kan dresse en “lidt kedelig” overdel op. Ellers kan du læse om det HER Kunden her, skrev også, at når hun shoppede, synes hun altid det endte med de samme farver, hun kom hjem med.

Nu får du helt kvit og frit, tips til hvordan du derhjemme kan prøve, at tænke over, hvordan du med komplementær farverne, altså dem der ligger overfor hinanden i farvecirklen, kan give dit outfit spænding. Faktisk er der farver, når de kommer op imod hinanden, giver de en tredje farve og det er her, jeg synes det er fedt at eksperimenterer. Er du mest til sæt der er tone/tone, kan du se nogle sæt jeg har lavet HER

Men tilbage til kunden der synes hun altid køber, i det her tilfælde var det lyseblå. Lyseblå kan jo have mange nuancer, så lyseblå for dig kan sagtens være en helt anden nuance, end den er for mig. Det er bestemt heller ikke alle lyseblå farver der giver glød til mit ansigt og sikkert heller ikke til dit. Her snakker vi jo om varme/kolde toner. Her må du prøve dig frem, med at holde tøjet op til ansigtet, og se om det giver dig glød. Er det svært, så må du prøve et Garderobetjek, som du kan læse om HER, der kommer vi ind på de farver, der klæder dit ansigt, og de farver du istedet skal bruge til at give dit look kant. For de farver du ikke kan bruge op til ansigtet, kan du helt sikkert bruge som tilbehør, eller som bukser/nederdel.

Vores farver, hud og hårfarve ændre sig hele livet, og de kvinder, der har valgt den grå hårfarve, synes helt sikkert også, at de farver de kunne bruge engang, ikke er de farver de kan buge, efter de blev gråhåret.

Men har du først styr på det med farverne og stilkernerne, så åbner der sig et univers af muligheder i garderoben. Nu vil jeg tage udgangspunkt i min garderobe, jeg har ikke så meget lyseblå, men de få ting jeg har, styler jeg efter denne metode, at sætte farverne samme efter farvcirklen.

Lyseblå trøje sammen med et par gule bukser. Indenunder en mønstrede skjorte, der både har gule og lyseblå farver i sig. Et par hvide støvler, til lige at bryde det hele med.

Wow! er der sikkert nogle der vil tænke, at sætte en lyseblå skjorte til et par orange skindbukser. Husk på, selvom du måske synes det er super smart på veninde, kollega, eller mig, så er det slet ikke sikkert, du vil føle dig tilpas, i de farver kombinationer?

tøjkrise
tøjkrise
tøjkrise
Kan også være de farver der ligger ved siden af hinanden i farvcirklen ❤️
tøjkrise
tøjkrise
lilla/orange, uhh jeg er vild med de farver?

Mint er en af de farver, der kommer her i foråret 2020, så måske skal det være en ny farve i din garderobe derhjemme. Prøv dig frem med sko, jeg synes det bliver mega frækt med denne syren farvede sko ????

Posted on: februar 23, 2020, by :