Tips til at få gang i farverne

få flere farver i garderoben

Jeg tror vi er enig i, at det med farver i garderoben, kan være lidt af en udfordring. Bliver det ofte det samme, du sætter til dine bukser, eller nederdel. Bliver det ofte det samme og det samme du sætter sammen.

Kig med her, hvor du får min lille guide, til at komme igang.

Først skal du finde ud af hvilken farve du vil tage ind, måske skal det være en blazer i en farverig udgave. Er du i tvivl om hvilken underdel du skal sætte til, er et par jeans jo altid flot.

Sæt forskellige underdele under jakken, t-shirt med print, eller en farve der ikke altid er “den mest oplagte”.

Her kan en hjælp være

er du til kolde farver, klæder farver med blå undertoner dig bedst. Er du til varme farver, vil de farver med gule undertoner være bedst. Her snakker vi farver op til ansigtet. De farver du ikke kan bruge op til ansigtet, kan du bruge i dine underdele eller accessories.

Er du mest til sæt der er tone/tone, kan du se nogle sæt jeg har lavet HER.

Er du kvinden der mest går i sort/gråt og hvidt, så prøv at sætte en kold farve til den sorte jakke. Måske har du kigget med i stories på min Instagram, hvor jeg har lavet forskellige sæt. Jeg bruger ikke meget sort hjemme hos mig, så jeg vil sætte den bordeaux jakke til.

Men super flot med denne isblå, sky, eller artic farve, den har mange navne.

Farver i garderoben

Vores farver, hud og hårfarve ændre sig hele livet

og de kvinder, der har valgt den grå hårfarve, synes helt sikkert også, at de farver de kunne bruge engang, ikke er de farver de kan bruge, efter de blev gråhåret.

Men har du først styr på farverne og stilkernerne

så åbner der sig et hav af muligheder i garderoben. Lyseblå trøje sammen med et par gule bukser. Indenunder en mønstrede skjorte, der både har gule og lyseblå farver i sig. Et par hvide støvler, til lige at bryde det hele med.

Du kan også prøve at mixe med de farver der ligger ved siden af hinanden i farvcirklen. Det har jeg har gjort med den orangerøde strik, og de orange skindbukser, det kan du se længere nede.

Wow! er der sikkert nogle der vil tænke, at sætte en lyseblå skjorte til et par orange skindbukser.

Husk selvom du måske synes det er super smart på veninde, kollega, eller mig, så er det slet ikke sikkert, du vil føle dig tilpas, i de farver kombinationer.

tøjkrise
tøjkrise
tøjkrise
Lilla/orange, uhh jeg er vild med de farver.
Posted on: februar 1, 2021, by :