Få 3 tips til at give kant til din stil.

At få kant til sin stil, det kan læres. Du skal bare lære teknikkerne. Vil du gerne lære de 6 metoder til kant, så er det et Garderobetjek du have. Det kan du læse om HER . Du får værktøjer til at arbejde med det hjemme i din garderobe.

Vi kender nok alle sammen typen, der kan det der med, at sætte alt muligt sammen, på den der cool og altid er mega smarte måde. Nogle kan det, helt uden at vide det selv, jeg selv blev klar over, at det var det jeg kunne, da jeg tog min stylecoach uddannelse.

En af metoderne får du her, du skal bruge dine accessories. Her har jeg vist med min garderobe, hvordan du med 3 accessories, hurtig kan give give kant til dit outfit.

En taskerem, dem kan du købe i mange forskellige designs. Denne her blev min favorit.

Kant helt ned i skoene, glimmerstrømper dem kan man ikke få for mange af. Er du modig så køb nogle med farve eller mix med mønstre, som jeg har gjordt her, ternede bukser og prikkede strømper.

Brug dine smykker, de er også med til at give kant og personlighed. Mange af de kvinder jeg har besøgt til et garderobetjek, bliver altid overrasket over hvor mange “guldkorn” de har liggende bagerst i skabet, måske er du en af dem? Er du nysgerrig på hvad jeg kan gøre for dig, så kig lidt rundt på siden og lad dig inspirer.

stylist
Posted on: november 17, 2019, by :