Shopping

Synes du, det er uoverskueligt at gå på shopping alene.  Kunne du tænke dig at få noget andet end bare det sikre, der allerede hænger hjemme i skabet, med hjem.  Føler du, at du mangler en mere neutral vurdering, når du står i butikkerne så du helt sikkert får noget med hjem, der klæder dig og din kropsform.

Vil du gerne undgå impuls- og fejlkøb, og kunne du godt tænke dig en god stil, uden det koster dig en formue, så kunne shoppingsession være noget for dig.

Du får 3 timer med mig ved din side, hvor du får rådgivning omkring farver, snit og former, hvad der skal til for at dresse op eller ned.

  • Vil du gerne ud over din ”komfort-zone”, få nye input og inspiration. Så er personlig shopping den perfekte løsning for dig. Du får noget andet tøj med hjem, end det “du plejer”.
  • Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig og dine behov, om det skal være billige eller dyre mærker, er ikke afgørende for, om du får noget ud af vores shopping. God stil handler ikke om dyre mærkevare, det handler om hvordan du sætter det sammen, nyt og gammelt og føler dig godt tilpas i det.
  • Inden vi går i gang, giver du mig nogle informationer om dig selv, så jeg har mulighed for at forberede mig.
  • Vi aftaler at mødes i en butik, og jeg bliver din helt personlige shopper, som er tilpasset dig, og dit budget.

Ovenstående vil gøre det meget nemmere for dig at shoppe rigtigt – så det fremover  bliver en god oplevelse at købe tøj.

Pris:  1995 kr. inkl. moms.

Ekskl. kørselsudgifter.

Prisen er inkl. 1 times forberedelse.