Garderobetjek

er til dig, der synes du har meget tøj i skabet, men aldrig noget at tage på. Til dig der gerne vil lære at bruge dit tøj, på nye og anderledes måder.

Måske har du mange fejlkøb. Måske er du gået i stå og mangler inspiration og værktøjer til at komme videre i din garderobe. Det kan også være du gerne vil have hjælp til at sætte de rigtige farver sammen. 

Du er vanemenneske, og ender tit med at tage det samme sæt tøj på, igen og igen. Du mangler en “rød tråd” i din garderobe, og synes ofte det hele bliver lidt kaos. Du kan læse med her hvad de kunder har fået ud af, efter et besøg af mig.

Garderobetjek er også for mænd

Det kan du læse mere om HER

Hvordan foregår et garderobetjek

Et garderobetjek foregår sådan, at jeg sender dig nogle spørgsmål, som du skal besvarer og sende retur. Dette sammen med et foto af dig selv. Ud fra det, vil jeg forberede mig til et besøg hos dig. 

  • Vi gennemgår din garderobe sammen hjemme hos dig. Du får hjælp til at kombinere dit tøj på bedre og anderledes måder, så du får lavet en masse nye sæt.
  • Jeg skaber sæt- og kombinationsmuligheder, som du aldrig selv har tænkt på
  • Du får rådgivning om din stilkerne
  • Hvordan du skal klæde dig i forhold til din kropsform og snit. Hvilke snit du skal undgå
  • Du får de 6 metoder til at give din stil kant
  • Hvilke farver der klæder dig bedst og hvilke farver du kunne tilfører din garderobe
  • Vi snakker frisure og produktvalg, hvis du mangler inspiration, ellers bruger vi tiden på din garderobe.
  • Du får et efterfølgende et personligt style-card med feedback på, hvad der er godt og hvad der skal til for at gøre din garderobe mere funktionel.

Jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i dig, og hvilken behov du har, så du fremover kan få en brugbar og funktionel garderobe. Varighed 2-3 timer hjemme hos dig. Alt efter hvor meget tøj du har.

Pris  2395 kr. incl moms. Eksl. kørselsudgifter

Prisen er også inkl. 2 timers forberedelse og et stylecard hvor du får feedback på de ting vi har snakket om.

Garderobetjek i salonen

Jeg har haft mange forespørgelser til garderobetjek på Sjælland, Nordjylland og Sønderjylland. 

Nej desværre, tager jeg ikke så langt væk. MEN du har stadig mulighed for at vi kan ses, jeg har en fin salon hvor vi sagtens kan være. 

Jeg har haft flere langtvejs fra, som har pakket garderoben i bilen og kommet til Silkeborg. Se med her hvad min kunde fra Sjælland fik ud af et garderobetjek hos mig.

Opfølgnings-session

Har du fået lavet et garderobetjek, kan du få en opfølgning-session til en pris af 400 kr pr. time. Det kunne også være en online session, hvor vi gennemgår mulige køb på nettet.

Det kunne være, hvis du er i tvivl om nye investeringer, og gerne vil have feedback på nye investeringer i garderoben. Det kunne være at få mig med på shopping, nu hvor jeg kender din garderobe og stil.

Mange har brugt det til at kontakte mig igen efter et 1/2 – 1 år, hvor de igen har brug for sparring på de nye farver, mode, styles der er fremme denne sæson. Alt dette snakker vi om, så vi kan planlægge det efter dit behov.