Garderobetjek

Garderobetjek er til dig, der synes du har meget tøj i skabet, men aldrig noget at tage på. Måske har du mange fejlkøb, eller du er måske gået i stå og mangler inspiration og værktøjer til at komme videre i din garderobe.

Du er vanemenneske, og ender tit med at tage det samme sæt tøj på. Du mangler en “rød tråd” i din garderobe, og synes ofte det hele bliver lidt kaos. Læs her hvad mine kunder sagde, efter de havde fået et garderobetjek.

Et garderobetjek foregår sådan, at jeg sender dig nogle spørgsmål, som du besvarer og sender retur, sammen med et foto af dig selv. Ud fra det vil jeg forberede mig til et besøg hos dig.

  •  Vi gennemgår din garderobe sammen hjemme hos dig og du får hjælp til at kombinere dit tøj på bedre og anderledes måder, så du får lavet en masse nye sæt.
  • Jeg skaber sæt- og kombinationsmuligheder, som du aldrig selv har tænkt på
  • Du får rådgivning om din stilkerne
  • Hvordan du skal klæde dig i forhold til din kropsform og snit, og hvilke snit du skal undgå
  • Du får de 6 metoder til at give din stil kant
  • Hvilke farver der klæder dig bedst og hvilke farver du kunne tilfører din garderobe
  • Vi snakker frisure og produktvalg, hvis du mangler inspiration, ellers bruger vi tiden på din garderobe.
  • Du får et efterfølgende et personligt style-card med feedback på, hvad der er godt og hvad der skal til for at gøre din garderobe mere funktionel.

Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig, og hvilken behov du har, så du fremover kan få en brugbar og funktionel garderobe.

Varighed 3 timer hjemme hos dig

Pris  2395 kr.

eksl. kørselsudgifter

Prisen er inkl. 2 timers forberedelse og et stylecard hvor du får feedback på de ting vi har snakket om.

Book din tid på tlf: Tlf: 28 18 10 00 eller email: rikkeharrist@gmail.com

Opfølgnings-session

Har du fået lavet et garderobetjek, kan du få en opfølgning-session til en pris af 400 kr pr. time, det kunne være hvis du er i tvivl om nye investeringer, vil have feedback på nye investeringer i garderoben eller kunne tænke dig at få mig med på shopping, nu hvor jeg kender din garderobe og stil. Mange har brugt det til at kontakte mig igen efter et 1/2 – 1år, hvor de igen har brug for sparring på de nye farver, mode, styles der er fremme denne sæson.

Alt dette snakker vi om, så vi kan planlægge det efter dit behov.