Stilvejledning

Line fik et gavekort, til en stilvejledning. Her fik vi en snak omkring farver, kropsformer, snit.

Line skrev:

“Jeg har været så heldig at tilbringe nogle timer med stilvejledning ved Rikke. Rikke er super kompetent og har sans for stil, mode og nutidens trends. Hun har øje for at se ens kropsfigur an og derudfra vejlede på bedste vis, hvilket tøj og farver der med fordel passer til en.

Jeg har med Rikkes hjælp fået en guide til, hvordan jeg for fremtiden kan shoppe, så jeg får en garderobe der får mig til at stråle og ikke rummer fejlkøb”. 

Stilvejledning kan foregå hjemme hos dig eller hos mig i min frisør salon.

Med en stilvejledning får du sparring på det tøj du har med. Vi snakker om snit, kropsform og farver der klæder dig. Vi vil snakke om hvad der klæder din figur. Hvilke snit du skal gå efter når du fremover skal shoppe tøj. 

Jeg lærer dig hvordan du kan lave nye og smarte sæt, med små forandringer. 

Det foregår sådan, at jeg sender dig nogle spørgsmål, som du besvarer og sender retur. Ud fra dette vil jeg forberede til du kommer. Du vil efterfølgende modtage et lille skriv om de vigtigste ting vi har snakket om.

Du medbringer 1-2 tasker med dit favorit tøj. Vi tager udgangspunkt i dine behov og det du gerne vil have sparring på.

Det hele varer 2 timer

Pris 1599 kr inkl. moms

Posted on: marts 11, 2024, by :