Kundefeedback

Her på siden kan du se billeder, og læse hvad nogle af de kvinder jeg har været hjemme hos, har fået ud af et besøg af mig.

Ny kjole, lær hvordan den kan styles

Hej Rikke.

Tak for opsummering på min styling. 

Dejligt at have det hele på skrift. Her er min oplevelse af stylingen.

Jeg havde bedt om Rikke´s hjælp til styling af min kjole til vores sølvbryllupsfest. Selve stylingen var interessant, lærerig og sjov.

Rikke er virkelig dygtig og god til at stille spørgsmål, og komme med nye ideer og vinkler på styling. Jeg havde aldrig troet jeg skulle have bukser med vidde under min kjole, men hold fast hvor så det flot ud, og med spidse sko til, og et råt bælte, som jeg var overrasket over kunne gøre SÅ stor en forskel. 

Rikke gav mig også tips til smykker, hår og make-up, så vi nåede HELE pakken (fra top til tå) på 2 timer. Jeg følte mig super godt tilpas og “lækker” i mit tøj til vores sølvbryllupsfest. Følelsen er også meget vigtigt!

Rikke er meget grundig i sit arbejde, både før og efter, og jeg vil til enhver tid anbefale Rikke. 

TUSIND TAK RIKKE! Du er super dygtig og kompetent. 

Masser nye sæt med en kjole

Kære Rikke

Tak for sidst endnu en gang. Her et skriv fra mig efter et besøg af dig.

“Et garderobe tjek har givet mig: 

-Større fortrolighed med min stilkerne 

-Fundet ud hvilket tøj og tilbehør der giver mig den rette/gode følelse. 

– Fået bedre overblik og minimeret min garderobe. 

At få Rikkes sparring er en ren fornøjelse. Hun er godt til at opfange hvad der er ens støreste udfordring med garderoben. Rikke påpegede også at tøj er følelser og det kan jeg bestemt bruge som pejlemærke når jeg skal rydde ud og shoppe nyt tøj. 

Et garderobe tjek oplevede jeg som personlig udvikling og “rejsen” forsætter”. 

Kh Jette ☀️🍁🍂

garderobetjek Randers

Min kunde tog turen fra Sjælland til Silkeborg

Garderobetjek og stilkerner
Garderobetjek ved stylist Rikke Harrits

Jeg var taget fra Sjælland til Jylland til en dags garderobe check incl. stilkerne tjek, inspiration til både eksisterende garderobe sammensætning samt hvad jeg skal gå efter mht. nye køb. 

Vi valgte at fokusere på on-line indkøb ideer frem for at suse rundt i butikker da det kræver meget tid og nok ikke ville give det bedste “resultat”. Tiden fløj afsted.

Jeg havde fundet dig da jeg søgte stilkerner (har tidligere været til foredrag hos Tini og kendte derfor til stilkerne begrebet). 

Din hjemmeside med gode videoer omkring styling osv., præsentationer og flotte hjemmeside gjorde bare at jeg valgte at tage turen. Og det fortryder jeg ikke.

Som forventet er du super god, havde forberedt dig og jeg følte mig så godt tilpas i dit gode selskab.

Du er så dedikeret til opgaven. Og så er du bare et rart menneske som man sagtens kan være i selskab med en hel dag – trods vi ikke kendte hinanden i forvejen.

Jeg går meget op i trends og at være smart.

Men søgnings processen for at finde nyt, var ofte besværlig og tidskrævende for mig. Med dine værktøjer som udgangspunkt for indkøb tænkte jeg det ville hjælpe. Jeg ville have følgende “på plads”:

Stilkerne: Fik bekræftet mine to foretrukne dog med omvendt fortegn (primær og sekundær) 

Farver: Fik bekræftet de farver jeg har mest af men blev også udfordret på at tage andre farver i brug hvilket helt klart skal prøves

Accessories (smykker, bælter, tørklæder).

Havde tendens til at bruge de samme smykker og ikke så meget bælter/tørklæder. Rikke fik gået det meste af det jeg har igennem, hvilket gør jeg nu har fået lyst til at bruge meget mere af det gode jeg faktisk selv har. 

Snit/længder osv:

Det har jeg også fået input til hvilket igen hjælper når jeg fremover skal shoppe.

Sortering af sko og tøj: Jeg havde af flere gange sorteret min garderobe men der var lige det sidste – så jeg medbragte det meste og vi fik sorteret.

Noget af det jeg ville af med fandt vi ud af godt kan bruges og hvordan det kan bruges.

Jeg fik bekræftet jeg har en del fede ting og hvordan de så kan styles og tilføres “lækkerhed” med accessories – det tænker jeg allerede over og det giver mere shine følelse

Nye køb:

Jeg havde en liste med ting jeg gerne vil købe til min garderobe og i stedet for at gå i butikker har Rikke hjulpet mig med inspiration, links til tøjmærker, styles osv. som jeg er sikker på vil hjælpe mig meget 

Tusind tak for en rigtig god dag Rikke og for al din støtte og efterfølgende supplerende hjælp og input. 
Jeg kan helt klart anbefale en dag med Rikke som stylecoach.

Garderobetjek

Min kunde skrev, “Jeg synes ofte det bliver det samme og det samme, om og om igen. Jeg er egentlig glad for det jeg har, men vil gerne udfordres på kombinations mulighederne, i forhold til farver og stil.

Jeg fik lavet rigtig mange sæt og nye måder at sætte det sammen på, og som min kunde skrev efterfølgene “jeg glæder mig til at bruge alle mine nye outfits”.

stylist jylland
Garderobetjek

Stilvejledning i salonen

Line skrev: Jeg har været så heldig at tilbringe nogle timer med stilvejledning ved Rikke. Rikke er super kompetent og har sans for stil, mode og nutidens trends.

Hun har øje for at se ens kropsfigur an og derudfra vejlede på bedste vis, hvilket tøj og farver der med fordel passer til en. 

Jeg har med Rikkes hjælp fået en guide til, hvordan jeg for fremtiden kan shoppe, så jeg får en garderobe der får mig til at stråle og ikke rummer fejlkøb.

Garderobetjek

Hej Rikke

Tak for en uforglemmelig inspirerede dag, det har været en fantastisk gave jeg har givet mig selv.

Inden vi mødtes satte det gang i mange tanker hos mig. Det har været en god proces både før, under og efter.

Jeg startede med at sortere i mine ting efter dine anvisninger.

Det var en god og tiltrængt opgave. Jeg endte med flere bunker. En give væk bunke, en genbrug, en “ud”. Så havde jeg en del “ved ikke” . Den sidste bunke “ved ikke” var jeg ikke i tvivl om da du var taget hjem. Det meste skulle videre og det føltes som en lettelse for mig.

Min udfordring var at mikse mine outfits mere spændende

så jeg kom til at føle mig frisk, smart og godt tilpas. Det føler jeg jeg kan nu. Jeg er blevet “blidt” skubbet ud af min comfort zone og fundet mig til rette i en ny. Jeg kan sikkert mikse det rå med det feminine uden at få følelsen af at det stikker af for mig.

Jeg har fået øjnene op for hvad jeg har nok af,

måske rigeligt af og hvad jeg med fordel kan supplere med. Jeg anskaffet mig et par hvide bukser og et par lyse jeans.

Jeg har kigget på sko i nye farver og vil investere i et par seje sandaler når jeg finder de rigtige. Jeg har købt 2 nye bælter som supplere dem jeg har godt.

Det er en god følelse at blive mere sikker i hvad der giver mening at investere i og jeg tror det er billigere i det lange løb. Dette fordi jeg kan se, at det jeg falder for har jeg nok af.

Jeg vil rose dig

for din måde at komme ind i min garderobe på. Det er jo meget privat, at åbne for et andet menneske man ikke kender personligt. Du er meget objektiv og anerkendende.

Jeg var rigtig godt tilpas med at kigge mine ting igennem sammen med dig. Jeg vil også rose dig for dit før og efter arbejde. Du er meget grundig i dit arbejde.

Jeg kan kun anbefale at tage et garderobetjek sammen med dig. Det er en investering som jeg kan mærke jeg bliver ved med at få føde fra.

Du må bruge hvad du har lyst til af billeder og tekst. Du fortjener så meget ros og kan jeg bidrage til du får flere glade kunder vil jeg gerne bidrage. Jeg har fortalt om vores møde og lagt billeder op på min Facebook og det er vildt så meget interesse der er. Så jeg er spændt på om jeg får flere igang.

Stilvejledning 

Som lovet kommer her et lille skriv om hvad jeg har fået ud af stilvejledning.

En lille info, så har jeg her efterfølgende købt mig et jakkesæt i bordeaux rød, 2 gule bluser, et gult bælte og der er en blå buksedragt og et par gule sko på vej med posten.

Jeg er blevet mere modig

efter stilvejledning hos Rikke. Nu tør jeg sætte flere forskellige farver og mønstre sammen. Havde masser af tøj i skabet, men følte det var kaos i forhold til at kunne kombinere sæt og bruge tøjet mere på kryds og tværs. 

Jeg fik styr på min stilkerne

hvilke snit og længde der passer godt til mig, for at fremhæve  eksempelvis en ikke helt så synlig talje og hvad der skal til for at det ser ud, som man har “længere ben”.

Fik sat nogle sæt sammen af det eksisterende tøj med farver og mønstre, som jeg ikke selv havde øje for, så uden at købe nyt tøj, har jeg alligevel fået flere sæt at kunne gøre brug af i skabet.

Jeg har dog shoppet lidt efterfølgende efter Rikkes forslag for fremtidig tøj udfra forskellige brands, farver og modeller. 

Jeg havde også bedt om hjælp til håret, hvor jeg fik kyndig vejledning til, hvad der kunne passe godt til ansigtsform og ud fra hvor lang til jeg ønskede at bruge tid på, at style det hver morgen. Så det lange tunge hår blev klippet og jeg har ikke fortrudt det et sekund.

Tak til Rikke for en super faglig, spændende og inspirerende oplevelse.

Garderobetjek ved Dorthe

Jeg har haft den bedste oplevelse, i forbindelse med at Stylist Rikke Harrits, lavede garderobetjek ved mig.

Rikke har en fantastisk evne til at give kant i min tøjstil, samtidig med at jeg har mig selv med.

Jeg har for første gang virkeligt været igennem mit tøj og jeg har aldrig haft så overskueligt et garderobeskab. Jeg har tænkt mig at lade stilen fortsætte, for det giver også et boost til mit humør.
Det er rart ,at det er let at se, hvordan jeg kan bruge tøjet, i en anderledes og meget mere spændende stil.

Og tænk sig jeg har ikke købt noget nyt … jo jeg har købt nogle smarte strømper… det giver lige lidt stil på fødderne.

Inden Rikke kom, besvarede jeg forskellige spørgsmål, vedrørende mit tøj farver og stil.

Jeg skrev at det er meste af mit tøj er sort…. Det var jeg overbevist om at det var.
Efter gennemgang vist det sig at jeg ikke har ret meget sort tøj, så det blev jeg også klogere på.

Jeg følte det lidt grænseoverskridende at åbne mine garderobeskabe for Rikke.
For netop skabene er jo netop noget jeg kan lukke dørene ind til, også kan der være nok så rodet.
Og lige inden hun kom tænkte jeg ”åh Nej jeg har jo ikke noget tøj og det er da helt pinligt”
Men Rikke gik stille og roligt til opgaven, så jeg glemte alt om den tanke.

Jeg syntes det er sjovt, at jeg kan bruge mit gamle tøj, på nye smarte måder. Jeg er blevet glad for mit tøj, og jeg glæder mig hver morgen, til at finde et smart sæt tøj.

I dag er der overblik, når jeg åbner skabet, og jeg skal ikke sidde og tænke over hvad jeg skal have på.
For Rikke har også lært mig, hvordan jeg selv kan sammensætte mit tøj. Hun har lært mig min stilkerne,   og det giver så meget mening, og når jeg skal ud og købe tøj ved jeg hvad jeg skal tænke på, for at få det til at passe ind i min afslappede stil.

Jeg er sikker på at det er slut med impuls og fejlkøb.

Jeg kan varmt anbefale Rikke til at foretage et garderobetjek. Hun er sikker i sine valg og har en helt vidunderlig indfølingsevne, som for mig, har betydet at jeg følte mig i trygge hænder men også fik rykket ved min komfortzone og er blevet mere vovet i min tøjstil.

Garderobetjek ved Louise

Jeg fik besøg af Rikke for at få lavet et garderobetjek.  Min holdning inden Rikke kom var, at jeg ikke troede hun kunne finde noget i mit skab, som jeg ikke allerede selv havde tænkt på at sætte sammen.

Da Rikke kom, startede vi med at se hvad hun havde fundet ud af omkring min stilkerne. Det havde hun fundet frem til ved hjælp af de spørgsmål jeg havde svaret på inden besøget. Det var meget spændende og passede ret godt til hvad jeg selv synes. 

Så gik vi igang med at kigge i mit skab, og Rikke begyndte at ligge tøj sammen, og allerede ved det første sæt blev jeg overrasket – jeg var aldrig selv kommet på det!

Men jeg kunne rigtig godt lide det, og det gav mig en masse ideer til hvad jeg skal kigge efter, både i forhold til stil og farver.

Rikke fandt rigtig mange sæt som jeg ikke selv havde fundet på at sætte sammen, og jeg kunne sagtens se hvordan det passede til min stil og kropsform.

Jeg har fået en masse ud af at have besøg af Rikke, både nye sæt i min nuværende garderobe, men også givet mig en god ide om hvad jeg skal kigge/tænke på fremover når jeg skal købe tøj. Jeg har allerede nu købt tøj jeg ikke selv ville have tænkt på før, og omvendt sparet penge på tøj jeg før ville have købt, men aldrig ville have taget på.

Jeg vil helt sikkert anbefale at bruge Rikke hvis man trænger til ny inspiration til ens garderobe, og gode råd til hvad man skal tænke på fremover.

Garderobetjek hos Jane

Jeg takker Rikke Harrits for en super dag med masser af ny inspiration til styling, og sammensætninger af helt nye og smarte sæt af tøj, som jeg aldrig selv ville være kommet på. Manden er også glad – jeg har masser af tøj, og skal ikke ud og forny garderoben for at blive smart til sommeren. 

Her er en af de sæt Rikke fik lavet.

Jeg er også meget inspireret af et sæt, faktisk med en noget ældre nederdel. Sættet har været brugt til en indendørs reception, hvor jeg også lige bladrede igennem mine billeder forinden, og så var påklædningen på plads. Men sættets farver har også inspireret mig til sammensætning i andre varianter, men i samme farver.

Besøget af Rikke, gjorde at jeg blev meget bevidst om hvilke farver der var rigtig gode at sætte sammen – på mig!

Efter besøg af Rikke, har jeg fået et lille opslags kartotek, i form af billeder af alle de fine sæt tøj vi fik lavet. Samtidig fik jeg mange fif til at dresse op og ned, med accessories som bælter, smykker, sko, neglelak og læbestift.

Inspireret af helt konkrete sæt af tøj, gode farver til mig og brug af accessories har jeg fået en ny garderobe, og ikke mindst troen på at “stilen” er nogenlunde på plads også med det tøj det der lå aller bagerst i skabet.

2 nederdele der lå bagerst i skabet, har nu fået nyt “liv” med de her overdele til.

Garderobetjek ved Maj

Jeg er tilbøjelig til at købe noget nyt tøj når jeg skal noget. Et eller andet tilfældigt stykke tøj, som lige passer til situationen eller mit humør. Men som så meget andet, så bruger jeg det en gang og så kommer det bare til at hænge i min garderobe.

Jeg har ofte drømt om at det kunne være dejligt at få hjælp til ikke at være så uorganiseret i mit tøj køb. Få bugt med mine impulskøb og udnytte det tøj jeg har. Og da jeg hørte om Rikke Harrits der er uddannet stylist tænkte jeg, at det måske kunne være en hjælp til at få et overblik over min garderobe. Inden Rikke kom på besøg fik jeg til opgave at rydde op i mit tøj og svare på et spørgeskema. Jeg var lidt nervøs og spændt på besøget.

Da Rikke kom snakkede vi om skemaet og hun fortalte mig hvilken stil kerne jeg var. Det har været godt for mig at vide hvilken stilkerne jeg er. Jeg er nu er blevet opmærksom på, ikke at bruge alt for mange penge på tøj, som ikke hører under min kerne, for det er det tøj der bare kommer til at hænge.

Jeg skulle vælge 10 stykker tøj ud og diverse smykker, fodtøj, bælter og tørklæder. Og så gik Rikke ellers igang med at sætte tøj sammen, som jeg så skulle prøve.

Det var en fantastisk dejlig og inspirerende dag, sjovt at være model for en dag. Jeg har lært at se på min garderobe med helt andre øjne. Jeg fik sat noget tøj sammen, som jeg aldrig selv havde tænkt kunne gøres.

Besøget har givet mig et overblik over min kerne, og givet mig inspiration til at se på min garderobe med friske øjne. Jeg har genbrugt tøj som jeg aldrig troede jeg ville komme i igen. Jeg har ikke de samme tøj kriser mere og desuden sparer jeg penge på impulskøb. Så jeg kan klart anbefale, at bruge tid og penge på et stylist besøg af Rikke.

IMG_0693

Garderobetjek hos Karen

IMG_1287

Jeg syntes, at jeg var ”gået kold” i min påklædning og i mit tøjvalg. Tænkte på at jeg ville kontakte en stylist for at få inspiration”.

Efter at have kigget lidt på nettet, fandt jeg Rikkes hjemmeside. Jeg tog kontakt til Rikke, og vi talte om, at et garderobetjek nok var det, jeg skulle have.
Vi fik aftalt et tidspunkt, hvor Rikke kunne besøge mig for at se min garderobe.
På forhånd havde Rikke bedt mig om at lægge det tøj, som jeg påtænkte at kassere, i en bunke. Desuden skulle jeg finde bluser, skjorter og jakker samt accessories som smykker, bælter og tørklæder.
Da Rikke kom, gennemgik vi først de forskellige stilkerner, og hvilken jeg tilhørte.

Det viste sig at jeg faktisk var flere stilkerner. Vi talte om, hvilken figur jeg havde, og hvad jeg så skulle tænke på i den forbindelse.
Så gik Rikke i gang med at mixe sæt. Det viste sig faktisk at det meste af det tøj, jeg havde tænkt skulle kasseres, rent faktisk blev brugt. Mine gamle smykker blev genanvendt.

Der var ”nye” sæt overalt i stuen

og jeg prøvede, og følte at jeg havde fået nyt tøj. Rikke gav mig en masse gode tips til kant og fokus og til at dresse op og ned.

Efterfølgende fik jeg en mail fra Rikke, med hvad vi havde gennemgået og hvad jeg fremadrettet skal tænke på. Desuden skrev hun, at hvis jeg var i tvivl om noget, var hun aldrig længere væk end en mail.
Jeg er glad for min beslutning om at kontakte en stylist, og glad for at det blev Rikke.

Det har virkelig været en øjenåbner for mig, og jeg håber ikke, at jeg falder i den gamle skure igen.
Jeg gjorde Rikke opmærksom på, at jeg er 70 år, hvilket jeg tænkte, var lidt for høj en alder til en stylist, men der har på intet tidspunkt været tale om min alder som et problem.
Jeg kan kun anbefale at give sig selv den oplevelse det er, at bruge en stylist, og jeg kan kun anbefale at tage kontakt til Rikke.

IMG_1285IMG_1286

 

Garderobetjek ved Anette

Tak for hyggelig eftermiddag, du gav mig mange gode nye ideer og hjalp mig med at se muligheder med mit tøj, jeg aldrig selv ville have fundet på. Du var velforberedt, tog dig god tid og man kan mærke, at du brænder for at give din viden videre.

 

Garderobetjek ved Karina

karina makeup

Jeg har haft besøg af Rikke, til et garderobetjek. Rikke havde bedt mig gennemgå mit tøj og evt. kassere det som havde hængt der lidt for længe. Det skal siges at jeg er en god samler, så noget måtte gives til genbrug”.
Der var mest sort tøj på bøjlerne, efter jeg havde tyndet ud.Rikke havde sat 3 timer af til at guide mig.

Rikke havde hurtigt overblikket og kunne se mange flere kombinationsmuligheder end jeg selv kunne.
Jeg blev inspireret til at turde bruge flere farver og accessories, og så at der ikke skal så meget til for lige at pifte et sæt tøj op, og nogle gange giver det en hel anden stil.
Det har rykket ved min ide om at man skal bruge nyt tøj for at være smart til fest. Der er gået sport i at sætte nye sæt sammen af gammelt, der kun behøver en ny top eller et par farvede sko, for at give et nyt look.

Rikke har en super god fornemmelse for at ramme ens smag . Rikke er god til at skubbe en i en ny retning, der måske ikke lå lige for.

Garderobetjek ved Susanne

IMG_8616

Det er helt klart noget jeg vil anbefale til andre…

Det var helt fantastisk, jeg fik en masse nyt tøj, uden at gå ud og bruge penge. Eller sådan føles det … Jeg fik sat mit “gamle” tøj sammen til en til en masse spændende sæt, på helt nye måder og så jeg stadig bevarede mig selv i det, sæt som jeg føler mig godt tilpas “.

Jeg får nu brugt tøj som har hængt længe inde i skabet. Tror også det bliver nemmere at gå ud og købe “det rigtige tøj” nu hvor jeg er blevet bevist om hvilken kerne jeg er og hvilke farver/snit der klær´mig.

Du viste også hvor vigtig det er med accessories , at det lige netop er den sidste detalje. Det er rigtig godt jeg får taget billeder , det giver et helt andet indtryk end at se sig i spejlet.

Garderobetjek ved Ulla

Tak for en dejlig dag som har givet mig så meget. Jeg har fået lyst til at gå i mit tøj igen og kan sagtens se muligheder med det.

Garderobetjek ved Kimie

IMG_0615

Jeg havde Rikke på besøg og det var en fantastisk dag. Jeg havde på forhånd blevet bedt om at sortere i mit skab, så der kun var det tøj, som jeg faktisk ville bruge. Og det gav god mening.

Da Rikke kom, hev hun alt tøjet ud på sengen og derefter gik hun ellers i gang med at sætte forskellige sæt sammen ud fra min kerne. Mange sæt blev sat sammen som jeg aldrig selv havde tænkt på, men som jeg til gengæld har brugt rigtig meget efterfølgende.

Rikke fik pustet nyt liv 

Der var også rigtig meget basistøj i sort, som Rikke fik pustet nyt liv i vha. smykker og tørklæder. Rikke kunne hurtigt spottet mine ’ømme’ punkter (specielt min mave) – og hun hjalp mig med at sætte tøj sammen, så jeg kom til at syne betydelig slankere, end jeg egentlig er.

Rikke sørgede for at tage billeder med min mobil undervejs, så jeg også kunne huske det, når hun var gået.

 Derudover kunne Rikke give mig forslag til nogle få stykker tøj jeg manglede i mit skab, som ville få det hele til at hænge meget bedre sammen og gav mig også navnene på nogle tøjmærker, som passede ind i min stil.

Jeg synes at det var en rigtig rigtig god dag, og det gav mig masser af blod på tanden til at forsøge nye sæt – og meget mere spændende sæt. Det kan varmt anbefales.

Garderobetjek og shopping med Sofie

Det var en super oplevelse at få gennemgået min garderobe.

Jeg fik øjnene op for nogle gamle klude, som kunne bruges i en helt anden sammenhæng og fik sammensat mit tøj på en ny måde. 

Jeg blev guidet i hvilken stilkerne og snit jeg skulle gå efter, når jeg skal købe nyt tøj så jeg undgår fejlkøb.

Jeg fik ryddet ud i mit tøj. Det var en rar følelse at få fjernet det tøj, som man har taget ud af skabet for så at hænge det ind igen efter en tur foran spejlet.

Jeg blev guidet i hvordan jeg skulle sætte mit tøj i forhold min kropsbygning. Så en lang overkrop kommer til at virke knapt så lang.

Shopping

Hold da helt op. Jeg havde fået til opgave, at jeg skulle lave en liste over, hvad jeg mente jeg manglede i min gaderobe. Så fik jeg ellers lov til at hive det ned fra stativerne, som jeg troede jeg skulle have, mens Rikke fandt det hun syntes jeg skulle prøve.

Her fik jeg en øjenåbner.

Det endte med at jeg stort set kom hjem med noget helt andet end det jeg havde regnet med, og jeg er bare super glad for det, jeg har købt og jeg føler mig bare super smart i mit nye tøj”.

Garderobetjek og shopping med Charlotte

FullSizeRender-6

Jeg vil prøve at beskrive noget af det jeg har fået ud af garderobetjek og vores shopping tur. “Jeg har ikke noget tøj” Den sætning er der nok mange der siger, for så alligevel at have skabet fuld af tøj.

Men da Rikke kom til garderobetjek hos mig, måtte hun indrømme at der ikke var meget at gøre med. Der var nogle bukser og bluser. Ikke nogen lækre bælter, smykker, blazere, cardigans m.m.

Men på trods af dette, formåede Rikke alligevel at få sat et par sæt sammen, på en anden måde end jeg var vant til. Jeg fik nogle rigtig gode og nyttige tips til, hvordan små detaljer gør en forskel. Og også styr på hvilke farver der var hot or not til mig. Det var et par spændende og udbytterige timer.

Shopping

Jeg var også så heldig at have Rikke med ude og shoppe. Inden vi gik i gang, snakkede vi om hvad det var jeg var ude efter, og om hvilke butikker jeg havde lyst til at besøge.

Rikke var rigtig god til at finde spændende ting på bøjler og hylder, og til at se mulighederne for at sætte det sammen. Det er her jeg mange gange selv mister overblikket, og ender med den sikre dæmpede bluse og et par sorte bukser. Jeg prøvede mange sæt, som var anderledes end det jeg selv ville have fundet.

Rikke var rigtig god til hele tiden at spørge ind til, om det hun fandt var noget jeg syntes om, og om jeg ville bryde mig om at gå i det. Der var stor respekt for hvor mine grænser var, og så alligevel forsøge at rykke dem en smule.

Det var super sjovt og lærerigt at prøve noget helt andet tøj end det jeg selv ville have fundet.

Jeg endte med at købe et helt sæt tøj, en meget blå bluse!! og et tørklæde også i blå farver. Der var kun een sort del 🙂 Jeg bruger alle tingene og er meget glad for dem. Forløbet med garderobetjek, stylecard og shopping har været meget spændende og lærerigt, og jeg bruger Rikkes anbefalinger og “tips og tricks” når jeg nu er ude og kigge på tøj. Men man skal også huske på det, og ville det, for vanens magt er stor!

Styleguide ved Dorthe

DSC_1780

Tusind tak for en inspirerende og lærerig aften i dit hyggelige selskab. Jeg er glad for den rådgivning omkring kropsform og optimal tøjsnit jeg fik, og vil bruge det fremadrettet, når jeg shopper tøj. Jeg er også glad for vejledningen om nye kombinationsmuligheder af det tøj, som jeg havde liggende i skabet. Noget af det tøj som jeg havde afskrevet, bliver nu brugt igen.

Garderobetjek 

Fra gumpetung til timeglas 😄

En sjov, intens og lærerig dag i hos Rikke, hun har gjort mig meget klogere på hvilke snit, længder og farver, der gør en forskel for lige netop mig. 

Rikke har også gjort mig opmærksom på, at jeg allerede har meget af det rigtige bagerst i skabet!

Garderobetjek
Garderobetjek