Denim on Denim

Denim on Denim

Der er rigtig meget fokus på Denim tøj lige nu. Så da jeg fandt denne cowboyvest på genbrug vidste jeg lige præcis hvad den skulle bruges sammen med.

Denim on Denim

Det gode ved denne trend er, at de fleste har cowboytøj i deres garderobe. Her må du gerne sætte det sammen på kryds og tværs af farverne i stoffet.

Vest købt på genbrug 25 kr. Buksedragt, støvler og accessories er gammelt.

Brug dit denim tøj i et Mix af forskellige farvetoner. Supplerer med accessories, feks som jeg har gjort her. Cognac farve til en lys Denim.

Sæt bukserne i støvlerne (ved godt vi har været der, i vores generation). Der er nogle ting fra vores ungdom vi godt kan tage med i 2024.

En kunde skrev: 

Jeg synes mit tøj er kedeligt. Det bliver altid det samme jeg køber. Jeg kunne godt tænke mig at være mere opfindsom i min stil“. Mange af de kunder jeg er ude ved, synes deres tøj er kedeligt. Men faktisk har de rigtig mange “guldkorn”, de kan bare ikke selv se dem.

Tidens trend

Når jeg laver sæt, sætter jeg det sammen ud fra tidens trend. Jeg sætter det sammen ved brug af de værktøjer du får ved et Garderobetjek, værktøjer som du kan bruge fremover, som du selv kan fortsætte med. Værktøjer der gør, at du får lyst til at bruge din garderobe igen.

Posted on: april 23, 2024, by :