Tips til ferie kufferten

At pakke feriekufferten, kan for mange være lidt af en udfordring. Men hvis du husker, at det du pakker skal passe til mindst 3 af de andre dele, så har du faktisk mange forskellige sæt, med få style. Dette her havde jeg med sidste sommer, denne sommer vil jeg supplerer med min slå om nederdel som jeg har vist på det nederste billede.

Uanset hvilken stil/stilkerne du er, hvad du har i dit skab, kan du gøre det samme med din garderobe derhjemme. 

Her har jeg pakket 1 par lange bukser, et par shorts, 3 toppe, 2, skjorter en varm trøje. Accessories som smykker, bælter og sko.

Her kan jeg mixe alle dele med de lange bukser og alle dele med mine shorts. 

Kunne du godt tænke dig, en garderobe hvor du kan mixe dit tøj på kryds og tværs, og få værktøjer så du kan undgå KAOS i garderoben, så vil et garderobetjek helt sikkert være noget for dig. Det kan du læse om HER

Posted on: juni 16, 2018, by :