Ganni nederdel sommer og vinter

Jeg er alt for glad for tøj til, at jeg kan høre ind under den “minimalistiske garderobe”. Men jeg overvejer meget mine køb. Jeg shopper ud fra den regel, at det skal kunne passe til 3-5 ting hjemme i min garderobe.

Denne Ganni nederdel er en af mine favoritter. Her har jeg vist hvor forskelligt den kan styles. Hvis du er kvinden der gerne vil have en minimalistisk garderobe, så er det vigtigt du får købt tøj du kan style forskelligt.

Et stykke tøj med masser af muligheder

Ganni nederdelen er 5 år gammel. Jeg har jeg vist flere stylinger på den og jeg har også vist hvordan jeg styler den, efter min kropsform. Det kan du se Her.

Nederdelens materiale gør, at jeg også kan bruge den om sommeren, som en kjole over badetøj.

Så her har jeg et stykke tøj, jeg kunne style til strand, til cafe besøg, og til en tur i byen. Mixet med de forskellige stilkerner, farver og mønstre.

Mange af de kunder jeg har besøgt, har svært ved at se mulighederne med tøjet. Det bliver ofte det samme og det samme de sætter sammen. Måske har du mange fejlkøb, eller er gået i stå og mangler inspiration og værktøjer til at komme videre i din garderobe.

Et Garderobetjek som du kan læse om HER, er en fantastisk mulighed for at få nogle værktøjer til, hvordan du selv kan komme videre og få en brugbar og funktionel garderobe, også selvom du er blevet 50+. 

Jeg er sikker på, du har masser af guldkorn hjemme hos dig, der kan give dig og din garderobe et boost. Du kan læse mere Her hvad nogle af de kvinder jeg har været ude hos, har fået ud af, et besøg af mig.

Lyder det spændene med et Garderobetjek, send en mail og lad os sætte det sammen efter dine behov.

At have en minimalistisk garderobe, så er det godt, at kunne style det du har, på mange forskellige måder. Men uanset hvilken stilkerne, stil og garderobe du har, så er det altid godt, at kunne lege og finde nye muligheder, med det tøj du allerede har. Det kan du se i videoen.

Du kan også læse med Her om 14 dage uden tøjkrise.

slå om nederdel
Ganni slå om nederdel
ganni nederdel
Posted on: februar 28, 2022, by :