14 dage uden tøj kriser

14 dage uden tøj kriser

Tænk, at kunne have en garderobe, hvor du med 16 dele kan lave 14 sæt. 14 dage uden tøj krise, og så starter du forfra igen👌🏻.

❤️Forstil dig, at du startede her på billede 1, og kunne bygge videre og videre med nye styles. Styles som passede ind i din stil og stilkerne.

❤️Forstil dig, at du efterhånden får opbygget en garderobe, du kan mixe på kryds og tværs, med nye investeringer. Det har jeg lavet et eksempel på nederst på siden.

❤️Forstil dig, at du med de værktøjer, du får ved et garderobetjek, kan lære at undgå fejlkøb. Få styr på din stilkerne. Undgå tøj kriser, og få en garderobe der passer til lige præcis dig, og din stil.

What´s not to like?

For dig der ikke kender mig, og er kommet herind f.eks via min annonce, så vil jeg gerne byde dig velkommen, i mit univers.

Jeg hedder Rikke, og mit arbejder består i at hjælpe kvinder, med at få oparbejdet en funktionel garderobe, hvor de kan mikse det de har, på kryds og tværs. Vil du vide lidt mere om mig, kan du læse med HER

Har du tøjkrise i din garderobe derhjemme og tænker det kunne være skønt med en garderobe, som på billederne her. Hvor alt kan mixes med hinanden. Det kan læres, men først skal du finde ud af, hvilken stilkerne du er.

Fordele ved at finde sin stilkerne er :

  • Du bliver hurtigere til at lave nye sæt
  • Du bliver mere sikker i din stil
  • Det bliver sjovere at kigge ind i skabet, og ikke en udfordring.
  • Du shopper mere bevidst
  • Du får mere selvtillid og udstråling  og allerbedst
  • Du undgår irriterende fejlkøb

Alt tøjet er fra Boost.com, tøjet er lavet som et eksempel på hvordan du derhjemme kan lade dig inspirere og kopierer det til din egen stil.

Det tager tid at få opbygget en funktionel garderobe. Det kræver tid du skal bruge på det, men så vil du også blive mere kritisk i dit valg af tøj, og der vil gå længere tid mellem fejl købene.

Jeg tilbyder garderobetjek, shopping, makeover og veninde aften, det kan du alt sammen læse mere om, i menuen ovenover. Du kan også få masser af tips og tricks herinde, et godt sted at starte er HER

Kig dig omkring og lad dig inspirerer. Brug opslaget som inspiration, måske har du noget der ligner i din garderobe.

Posted on: januar 24, 2023, by :