De 6 stilkerner

stilkerner

Alle har en stilkerne, de færreste kender den.

Når du har fundet din stilkerne, vil du

-Føle dig godt tilpas, i det tøj du har i garderoben

-Vil du når du kigger på dig selv i spejlet, tænke “WOW, jeg ser brand godt ud”.

-Føle at din indre stil passer 100% med din ydre. Du vil aldrig stå i den situation og tænke, “det skulle jeg aldrig have taget på”.

Stilkernen

er i sin rene form neutral. Det vil sige, at der ikke er nogle kerner der er bedre end andre, mere interessante, eller mere spændene end andre.

Stilkerner er værktøjer jeg bruger, hvis jeg skulle hjem og kigge i din garderobe. Disse værktøjer er med til at forklare hvorfor noget tøj virker for dig og andet ikke gør. Du vil blive bedre til at shoppe og få brugt det tøj du allerede har i skabet derhjemme. De værktøjer får du med et garderobetjek, det kan du læse om HER

De 6 stilkerner er:

Feminin
Klassisk

Afslappet
Boheme
Enkel 

F.eks er der nogle der synes at “klassisk kerne” er kedeligt, og de vil hellere være en anden kerne, men den klassiske kerne kan være ligeså spændene som de andre, det kommer bare an på hvad du sætter til.

Det er godt at kunne mikse forskellige udtryk. Så her kan du  altså sagtens eje en rå skindjakke og samtidig have en afslappet kerne, eje en basiscardigan og have boheme-kerne eller eje en feminin blondeskjorte og have en rå kerne.

Disse beklædningsstykker vil bare ikke være en udpræget tendens i din garderobe.

Det, der overordnet karakteriserer dit valg af tøj, vil indikere din kerne – det er sådan, det skal forstås.

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål ang. stilkernerne.

Eksempler på de 6 stilkerner

Undgå fejlkøb- lær din stilkerne

De 6 stilkerner er udarbejdet af Tini Owild

Her har jeg vist et eksempel med denne blonde kjole, som du måske husker. Den sommer så vi mange hængene af den her model. Kjolen er super flot til lige præcis den person, der er feminin i sin stilkerne.

Posted on: februar 10, 2022, by :