Stilvejledning

Naturlig makeup og styling af kjole

Stilvejledning kan foregå hjemme hos dig eller hos mig i min frisør salon. 

Med en stilvejledning får du sparring på det tøj du har med. Det kan også være sparring på et stykke tøj du har købt, som feks. skal bruges til fest. Mulighederne er mange, vi stykker det sammen efter dine behov.

Hvordan foregår det

Det foregår sådan, at jeg sender dig nogle spørgsmål, som du besvarer og sender retur. Ud fra dette vil jeg forberede mig til vi ses. Du vil efterfølgende modtage et lille skriv om de vigtigste ting vi har snakket om.

Eksempel på en stylevejledning.

Louise skrev

“Hej Rikke Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til hvordan jeg styler denne kjole jeg har købt til fest”. Jeg vil også gerne have hjælp til ideer til opsætning af hår og lidt makeup tips “.

Vi fik lavet en masse forskellige stylinger, hvor Louise stadig havde sin stilkerne og sig selv med. Ud fra de billeder Louise sendte inden, havde jeg gjort mig nogle tanker om hvordan vi skulle style kjolen.

Jeg medbragte en lime top, sko og makeup som Louise skulle prøve. Det var spot on, så Louise måtte ud og købe top og nye sko.

“Jeg fik meget ros for mit outfit, og måden det var sat sammen på. Jeg følte mig super godt tilpas i tøjet. Jeg følte mig både chic og lækker “.

Rikke kom også med ideer til hvordan jeg kan style min kjole til hverdag og hvilke andre farver jeg kan sætte til, og som gi´r et helt andet look. Jeg har nu fået åbnet øjnene for hvordan jeg kan bruge andre kjoler i min garderobe, på nye og spændende måder. 

Som du kan se på billedet, fik Louise masser af brugbar sparing, som hun kan bruge fremover.

Vi var også inde over makeup/håropsætning, der kunne fremhæve Louises ansigts karakter. En makeup/håropsætning, der igen er meget naturlig og hvor Louise har sig selv med.

Har er det også vigtigt, at det er en opsætning kunden selv kan lave. Louise har fået det på video, så hun kan huske hvordan.

Med en stilvejledning

snakker vi om lige præcis det der er mest vigtigt for dig. Det kan være snit, kropsform, farver du skal gå efter, kjolevalg, eller hvad du skal gøre for at undgå fejlkøb. Jeg lærer dig hvordan du kan lave nye og smarte sæt, med små forandringer og med tøj du har i forvejen.

Det hele varer 2 timer 

Pris 1599 kr inkl. moms

Posted on: marts 28, 2024, by :