Du skal have en plan

Checkliste

At arbejde med sin stil og stilkerne

kan for mange være en kæmpe mundfuld. For mange bliver det måske også noget, der hurtig skal overståes.

Har du tøjkrise

Synes du ofte, det bliver det samme og det samme du tager på. Er du gået i stå og mangler inspiration og værktøjer til at komme videre i din garderobe, så er det et garderobetjek du skal have. Det kan du læse om her.

Det er en god investering at blive coachet stilmæssigt, du bliver mere stilsikker og bedre til at lave sæt, som ikke lige er de mest “oplagte”. De fleste oplever det som en kæmpe øjenåbner, i og med man bliver mere kritisk i sit valg af garderobe, og mange oplever, at de rent faktisk ikke behøver at købe så meget nyt tøj, da de har fået mange flere muligheder, med det de har.

Her er 3 gode råd til at starte med at få en overskuelig garderobe:

1Ryd ud,  Ryd ud,  Ryd ud. For at skabe overblik skal du rydde op og ud i din garderobe.

2Når du har ryddet op kan du hænge dit tøj op, bukser for sig, skjorter for sig, jakker osv.  Allerede her vil du kunne få mere overblik og få ideer til nye sammensætninger. Investerer evt. i et tøj stativ, som du hænger de nye sæt op på, som du laver.

3HUSK næste gang du shopper, at det du køber, skal passe til mindst 3 (eller flere) ting du har derhjemme. Planlæg din shoppetur, så du har styr på hvad du mangler. Du undgår det bliver et fejlkøb.

4. Du skal have en plan når du tager ud og shoppe, dvs, du skal noter ned hvad du mangler, og hvad du godt kunne tænke dig at få ind i din garderobe. En styles, som du kan mixe med det du har i forvejen. Du vil bedre kunne spotte om det noget for dig, inden du svinger dankortet.

Ryd ud 2 gange

om året, det er med til at du bevarer overblikket, så du ved hvad du har, når du skal ud og shoppe. En god start for at opnå en brugbar og overskuelig garderobe.

Posted on: januar 27, 2021, by :