Shopping = gode køb/dårlig køb

shopping stilkerne

At få oparbejdet en garderobe

Hvor du får den “rigtige følelse” når du tager tøjet på

-Hvor du ingen tøjkriser har

-Hvor det der hænger i skabet, ikke er fejlkøb.

-Hvor du kan mixe dit tøj på kryds og tværs. Det er da optimalt.

Jeg kan sige så meget godt om et Garderobetjek, men det lader jeg alle de skønne kvinder om, som jeg har været ude hos. Det kan du læse mere om HER

Kan bruges til mere end 3 ting

Da jeg stod i prøverummet og skulle bestemme, om jeg skulle købe denne camel blazer jakke med hjem eller ikke, var jeg ikke i tvivl. Jeg er vild med blazer. Jeg vidste hvad den kunne bruges til, og jeg vidste, at den kunne bruges til mere end bare 3 ting, i min garderobe.

Den er flot til rigtig mange farver, ikke kun til hvid eller sort. Her har jeg mixet med gamle sager fra min garderobe. Den er stylet i den klassiske kerne på de nederste billeder.(det der giver mig følelsen af at være klassisk)

Posted on: september 10, 2020, by :