Shopping med Sofie

Få nye sæt med hjem, ud fra din stilkerne.

Mange kvinder synes det er uoverskueligt at shoppe selv, at træde ind i en butik og finde lige præcis det, der rammer den rigtige følelse hos dem. At finde noget, der ikke ligner det, der der allerede hænger hjemme i skabet. At finde noget som også passer til det, du har hjemme i skabet, det kan være en udfordring.

Må jeg præsenterer dig for Sofie.

Når jeg skal ud og shoppe med en kunde, forbereder jeg mig altid inden og da jeg kender Sofies stilkerne i forvejen, kan jeg hurtig spotte hvilke sæt vi skal gå efter. Jeg har valgt en butik i Silkeborg der hedder Busted, fordi jeg på forhånd ved, at jeg vil kunne finde nogle sæt der, der rammer Sofies stilkerne.

Sofie har indimellem udfordringer med at finde tøj der passer hendes kropsform, det kan du læse om HER

En af de sæt jeg har lavet, er dette her fra Mosh Mosh. Snittet og materialet passer perfekt til Sofie.

Jakken har indsnit og detaljer de rigtige steder og det samme med bukserne. Materialet er behageligt og lækkert at have på, med masser af stretch. Farven er mega flot til hende, en farve, som Sofie kan bruge mange sæsoner frem .

Hun kan sætte en t-shirt eller en strik under, som jeg har gjordt her. Hun kan også lave det mere business cool, med skjorte og bruge accessories til at understrege det med.

Sko og taske er Sofies egen. På Sofies taske har jeg sat en taske rem (fra Becksøndergaard) som lige giver det lidt ekstra “kant”.

Her har jeg igen taget udgangspunkt i Sofies stilkerne, og mixet de her cool bukser med forskellige overdele.

Kjolen/skjorten her er mega flot til Sofie, farven giver glød til hendes ansigt og øjne. Den kan styles som her, med Sofies egne bukser med vidde. At style med et par sneakers, dresser sættet ned og gør at kjolen/skjorten kan bruges til hverdag og fest.

Hvorfor jeg har valgt de her sæt til Sofie, kan du læse om HER

Posted on: august 20, 2022, by :