1 skjortekjole = 6 sæt

Derfor bruger jeg skjortekjoler, de giver et utal af muligheder og kan styles helt efter ens humør og hvad dagen bringer.

Min stil og min stilkerne

Husk dette er min stil og min stilkerne, den er afslappet, og ved at jeg altid har den med i min styling, føler jeg mig godt tilpas.

For i bund og grund handler det om, at have den rigtige følelse, med det du tager på. Føler du dig godt tilpas, udstråler du også både selvtillid og selvværd, så klæd dig efter din stilkerne og ikke altid efter hvad andre, eller moden siger.

Find din stilkerne

Har du først fundet din stilkerne, den får du styr på ved et Garderobetjek, og fået skabt dig en garderobe, du kan mixe på kryds og tværs, så giver det dig, et hav af kombinations muligheder. Du kan læse om stilkerner HER

Men selvfølgelig, skal vi lade os inspirerer af modebilledet/bladene. Er der noget du er vild med, kan det ske du har det bagerst i skabet, ellers er det måske en ny investering, du skal have.

Lange veste

Jeg kan se, der kommer lange veste frem her til efteråret, så jeg har gravet mine frem igen, og glæder mig til at få dem i brug.

Skjortekjolen er fra sidste år, det er en Moshi Moshi Mind. Den kan bruges bare som kjole, og med klipklapper. Eller som her, hvor jeg har stylet den med hvad jeg har i skabet, og derved får den brugt længere hen i efteråret.

Hvilken følelse giver dit tøj dig

Tænk over, hvilken følelse du får når du styler dig selv, hvad giver dig f.eks. følelsen af at være klassisk, rå, boheme, enkel eller afslappet klædt.

Den klassiske/business følelse får jeg, på billedet med de camel farvet bukser og blazerjakken. Skulle jeg til et forretningsmøde og gerne vil signalerer “business”, vil det for mig være sådan et sæt, jeg kunne tage på.

Måske har du også kjolen hængene i skabet, som kan bruges på andre måder, end som kjole.

Her har jeg sat en lang nederdel under og lange støvler.

Her har jeg valgt det tone/tone, med Camo tørklæde.

Husk dine accessories, glimmerstrømper, tørklæder og smykker,

Her skal man lige være i humør til farvet ben?

Har du en vest liggene, så frem med den, det komme vi til at se masser af i 2020.

Sættet der giver mig følelsen af at være “business” klædt. Alt sammen noget der er købt hver for sig og fundet i skabet. Taskeremmen kan bruges på andre tasker.

Her bruger jeg skjorten som en jakke, oven på min hætte trøje.

Posted on: august 30, 2020, by :