3 ting du skal tænke på, når du vælger en ny vest

hvordan bruger du lange veste
  1. Start Her, inden du skal købe nyt
  2. Du skal kunne bruge den til mere end 3 ting du har i garderoben
  3. Mix den derefter med farver, materialer og stilkerner.

Men hvorfor så en vest.

Jeg synes veste kan meget. De er med til at sætte kant, og med til at samle looket. Du kan lege med lag-på-lag look, bruge den over din jakke eller du kan style den, alt efter hvad du vil give udtryk af. For mig skal en vest være smart, varm og en funktionel investering.

Men hvad skal du så vælge?

Ja, der er mange modeller, at vælge imellem. Jeg har shoppet med en kunde, som valgte denne her vest, som du kan se Her.

Først er det er helt op til hvilken stil(kerne) du er. Er du afslappet i din stilkerne, så er det vigtigt, at det giver dig den følelse, når du tager den på. Ellers vil det helt sikkert blive et fejlkøb. Er du feminin, enkel eller klassisk i din stilkerne, kunne de veste på de nederste billeder, være noget du skulle gå efter.

Jeg har i år investeret i denne skønne chokolade brune og den grønne pesto farve, som kan bruges til meget i min garderobe.

Her har jeg f.eks mixet den med en rullekrave bluse, og min blazer. Sat et par herre inspireret sko til og holdt det lidt i tone, tone. Her har jeg bevaret min stilkerne, hvilket gør, at jeg aldrig vil stå i den situation og tænke, at det her skulle jeg aldrig have taget på.

Jeg er vild med grøn, men bestemt ikke alle farve i den grønne skala. Jeg vil komme til at bruge den med jeans, skind, plisse nederdel. Eller med min slå om nederdel.

Vælg din vest efter din stilkerne, så bliver det ikke et fejlkøb.

Brug den ovenpå din jakke.

Er du enkel, klassisk eller feminin, så kunne det her være noget for dig.

Billederne er repost pinterrest.

Posted on: august 22, 2020, by :