Grib stilen og få den rigtige “følelse”

En kunde vil gerne have mig til at hjælpe hende med noget helt NYT, som hun sagde, “jeg synes det sejt når du mixer det feminine med det afslappede, men kan ikke finde ud af det hjemme i min garderobe”.

En shopping tur online, er for de kvinder der lige mangler nyt til garderoben, og gerne vil inspireres ud fra deres stilkerne, kropsform, farver og snit. Det kan også være, du gerne vil have hjælp til kombinerer et køb du har lavet, og mangler inspiration til nye investeringer, og til at sætte det sammen på nye og anderledes måder. Mange bruger det også efter et garderobetjek, hvis der skal investeres i nyt tøj. Du kan læse om det HER

The Utility Trend : Er du afslappet i din stil(kerne) så er det cool at kombinerer denne stil med de andre stilkerner. “Utility fashion is about highlighting elements of practical clothing and taking it to the extreme.  It’s all in the details. Mix af farver, materialer og stil, så har du sæt du kan dresse op og ned.

Du kan sagtens bruge stilen, selvom du er feminin, rå, boheme eller klassisk i din stil. Det vigtigste er, at du har dig selv med og ikke føler du kommer for langt væk fra din stilkerne. Denne her trend, synes jeg altid har været der, men var nok bare ikke klar over den hedder det. Kort fortalt går det ud på, at du eksempelvis mixer outdore/casual stilen med den feminine stilkerne som jeg har gjort her, med de røde sandaler. Det kan også være du er mest til den rene casual stil og her giver du den gas med tilbehør, men stadig med et twist af feminin, som det hvide sæt og t-shirten.

Jeg lavede de her sæt til min kunde og noget blev købt, og noget havde hun i forvejen. Hvorfor det så blev til de her sæt, var dels at min kunde gerne ville prøve noget NYT, og hun var glad for de her farver. Derudover var hun vild med outdoor stilen og ville gerne bruge den sammen med det hun havde i forvejen. Den grove vest, gav hende følelsen af at være casual, sammen med cargo bukserne. Når du eksperimenterer med at mixe stilkerner, så HUSK at mærke efter, for selvom det ser godt ud på andre, er det ikke altid super fedt, når du selv får det på.

Grib stilen, det meste er fundet på danske hjemmesider, du er også velkommen til at skrive en mail, hvis du gerne vil høre mere om online shopping.

Posted on: juni 1, 2020, by :