Garderobetjek har ingen alder

Garderobetjek ved Karen

Karen skrev efter mit besøg

“Jeg syntes, at jeg var ”gået kold” i min påklædning og i mit tøjvalg. Tænkte på at jeg ville kontakte en stylist for at få inspiration.

Efter at have kigget lidt på nettet, fandt jeg Rikkes hjemmeside. Jeg tog kontakt til Rikke, og vi talte om, at et garderobetjek nok var det, jeg skulle have.
Vi fik aftalt et tidspunkt, hvor Rikke kunne besøge mig for at se min garderobe.
På forhånd havde Rikke bedt mig om at lægge det tøj, som jeg påtænkte at kassere, i en bunke. Desuden skulle jeg finde bluser, skjorter og jakker samt accessories som smykker, bælter og tørklæder.
Da Rikke kom, gennemgik vi først de forskellige stilkerner, og hvilken jeg tilhørte.

Det viste sig at jeg faktisk var flere stilkerner. Vi talte om, hvilken figur jeg havde, og hvad jeg så skulle tænke på i den forbindelse.
Så gik Rikke i gang med at mixe sæt. Det viste sig faktisk at det meste af det tøj, jeg havde tænkt skulle kasseres, rent faktisk blev brugt. Mine gamle smykker blev genanvendt.

Der var ”nye” sæt overalt i stuen

og jeg prøvede, og følte at jeg havde fået nyt tøj. Rikke gav mig en masse gode tips til kant og fokus og til at dresse op og ned.

Det er lige præcis det, der sker med et GARDEROBETJEK, du får nye sæt, med det du har i forvejen.

Det har virkelig været en øjenåbner for mig

Desuden skrev hun, at hvis jeg var i tvivl om noget, var hun aldrig længere væk end en mail.
Jeg er glad for min beslutning om at kontakte en stylist, og glad for at det blev Rikke. Jeg håber ikke, at jeg falder i den gamle skure igen.
Jeg gjorde Rikke opmærksom på, at jeg er 70 år, hvilket jeg tænkte, var lidt for høj en alder til en stylist, men der har på intet tidspunkt været tale om min alder som et problem.
Jeg kan kun anbefale at give sig selv den oplevelse det er, at bruge en stylist, og jeg kan kun anbefale at tage kontakt til Rikke.

Sættet her, havde Karen aldrig brugt sammen. Faktisk var cardiganen lidt “på vej ud”, at mixe mønstre, farver og accessories, skaber et helt andet look.

Tak til dig Karen for en hyggelig dag.

.

Posted on: december 1, 2023, by :