Hedeture

Hedeture #afmedtøjpåmedtøj#

En af mine kunder sagde til mig, hun synes det var svært det her med overdele, fordi hun hele tiden skulle af med og på med tøj. Desuden var hun lidt træt af strik cardigan, og var ikke vild med blazer. 

What to do?

Et lille tips: Du kan bruge dine skjorter og lave det man kalder “lag-på-lag” stilen. Der er forskellige måder at bruge stilen på, jeg har vist det med mine skjorter. Herved kan du tage af og på, og samtidig få brugt dit tøj? 

Den minimalistiske lag-på-lag: at holde det hele i rene grafiske linier, simple og enkle farver, kan være blå, sort, hvid og cream.

Den midtimellem: I den kategori, ligger de fleste kvinder, incl. mig selv. Her kan du tage mønstre med, mixe farve nuancer, og farverne kan være dem, du holder mest af. Lag-på-lag er med til at give dit look flere dimensioner og kant. På billederne, har jeg vist hvordan jeg bruger lag-på-lag med mine skjorter, og jeg kan sagtens bruge den lange blazer ovenpå. Herved kan jeg tage af og på.

På billede nr. 2 har jeg sat 4 overdele sammen, da jeg har en top indenunder. Jeg er vild med alt mit tøj, og så er det da dejligt, at man kan bruge det som her, med lag-på-lag stilen. Dress op og ned med tilbehør.

Kunne du godt tænke dig, en garderobe du kan mixe på kryds og tværs, så er et Garderobetjek helt sikkert noget for dig, det kan du læse om HER

Lag-på-lag med langærmet t-shirt-cardigan-Blazer og vest + accessories.

 


Så har vi den: #kannæstenikkefåfarvernok# lag-på-lag stilen

Hvis du elsker farver og mønster all over,  er der meget få regler du skal følge, men derfor, kan det også være svært at mestre. Det kan sagtens gå galt, så nogle gange skal man måske holde sig, til det lidt mere simple. Men kan du, så endelig hop ud i det.

Posted on: december 7, 2019, by :