3 fejl du begår, når du tager ud og shopper

Shopping I butikker eller på nettet. Udsalg eller Black Friday, der er mange måder vi kan blive fristet på. Hvad skal du tænke på inden, det har jeg skrevet lidt om her.

Undgå det bliver et fejlkøb

  1. Du har ikke styr på hvad du mangler i din garderobe, hvis du har, så behøver du ikke læse videre. For at få styr på garderoben, skal du have ryddet op og ud. Se med HER
  2. Du glemmer det skal passe til mindst 3 ting (eller mere) du har hjemme i skabet. Ved altid at bruge den huske regel, får du med tid opbygget en garderobe, du kan mixe på kryds og tværs.
  3. Tag det stykke tøj med i butikken du gerne vil have nyt til. Husk at mærke efter, får du ikke den “rigtige følelse”, så er det helt sikkert ikke noget du får brugt.

God start på en brugbar og funktionel garderobe, hvor du med få ting kan lave mange sæt.

 

Synes du, det er uoverskueligt at gå på shopping alene.

Kunne du tænke dig at få noget andet end bare det sikre, der allerede hænger hjemme i skabet, med hjem. Føler du, at du mangler en mere neutral vurdering, når du står i butikkerne, så du får noget med hjem, der klæder dig og din kropsform. Så er en shopping session helt sikkert noget for dig.

Når der er udsalg, bliver vi hurtig fristet og det ender måske med et fejlkøb. Er du er impulskøber, det har jeg skrevet om her

Posted on: december 30, 2020, by :