Undgå fejlkøb

Er du impulskøber?

Du bliver tiltrukket af hvad moden siger, og du glemmer, at have dig selv med, når du køber nyt tøj.

Mange kender det sikkert, du ser en bluse, skjorte, kjole i bladene eller i butikkerne og bliver tiltrukket af den og får den købt med hjem. Når du så får den på derhjemme, er det ikke helt den samme følelse, som da du stod i butikken. Det ender med et fejlkøb.

I år har der været meget fokus på kjoler, kimonoer og her i efteråret veste. Uanset hvilken investering du vil lave, så er det vigtigt at du

Kender din stilkerne

Det der oftest sker er, at du kommer for langt væk fra din stilkerne. Eksemplet i videoen med den smukke blonde kjole, dem kan vi jo se en del af rundt om i butikkerne her i foråret. Den er super flot, men alt for feminin og slet ikke min stilkerne.

Let at miste sig selv

Jeg kunne sagtens eje en blonde top, men jeg vil helt sikket style den med elementer fra den afslappede kerne, for at jeg vil føle mig godt tilpas. Vi bliver ofte fristet, af det vi ser andre i, det er let at miste sig selv i det, så HUSK at mærke efter, næste gang du shopper.

Bliv mere sikker på din stil og dit garderobeskab og få værktøjerne her Garderobetjek

Prøv derhjemme, at tænke over hvilken stilkerne du kunne være. Måske vil du opdage at de fejlkøb, du har hængene, ligepludselig giver mening.

Du kan også få mine 3 råd HER til at undgå fejlkøb.

Er du feminin i hele din stilkerne?

så vil du helt sikkert blive tiltrukket af og føle dig godt tilpas i en kjole som denne. Du vil helt sikkert også have bluser med flæser, læg, pufærmer, draperinger og blonder.

Du vil altid føle dig godt tilpas i kjoler og nederdele og elsker at dresse op med smykker, armbånd, halskæder og f.eks ballerinasko. Du kan også læse om de 6 stilkerner HER

Posted on: oktober 6, 2019, by :