Jeg blev guidet i hvordan jeg skulle sætte mit tøj….

Garderobetjek 

Sofie skriver efter garderobetjek: ”Jeg blev guidet i hvordan jeg skulle sætte mit tøj i forhold min kropsbygning. Så en lang overkrop kommer til at virke knapt så lang.

Det var en super oplevelse at få gennemgået min garderobe.

Jeg fik øjnene op for nogle gamle klude, som kunne bruges i en helt anden sammenhæng og fik sammensat mit tøj på en ny måde. Jeg blev guidet i hvilken stilkerne og snit jeg skulle gå efter, når jeg skal købe nyt tøj så jeg undgår fejlkøb.

Jeg fik ryddet ud i mit tøj. Det var en rar følelse at få fjernet det tøj, som man har taget ud af skabet for så at hænge det ind igen efter en tur foran spejlet.

Er du nysgerrig kan du læse om et garderobetjek HER

Sofies stilkerne er afslappet

hun kan dog også godt blive draget at den rå og den boheme kerne. Sofie er en høj pige og skal vi sætte ord på hendes kropstype, vil det være Søjlen som jo kendetegner den høje og slanke pige.

Hvis du vil nedtone din højde, så skal du b.la gå efter tøj der skaber vandrette linjer. Herved bliver bliver din højde skåret over, som på billedet nedenunder. Bælter, mønstre og farver er også med til at skabe vandrette linier.

Du kan også se nogle af de sæt Sofie prøvede HER, da hun havde mig med på shoppetur. 

Jeg fik øjnene op for nogle gamle klude, som kunne bruges i en helt anden sammenhæng og fik sammensat mit tøj på en ny måde.

Posted on: oktober 28, 2022, by :