Personlig shopping med Sofie

At få noget andet med hjem, end det du “plejer”.

Kunne du godt tænke dig at komme ud over din “komfort-zone”. Få nye input og inspiration, så kunne personligshopping med mig, være løsningen for dig. Jeg har været ude og shoppe med Sofie, du kan se alle billederne HER

Hvorfor har jeg så valgt det her jakkesæt

Inden jeg tager på shopping med en kunde, forbereder jeg mig altid hjemmefra. Det kan være ud fra de spørgsmål du har fået inden. Det kan også være, som med Sofie her, ud fra hendes stilkerne.

Derefter tjekker jeg butikkens hjemmeside ud, finder de sæt vi helt sikkert skal prøve, og en af dem var bl.a. dette her jakkesæt.

Synes du det lyder spændene, kan du læse lidt mere om det HER, men du er også altid velkommen til at sende mig en mail og vi sammensætter det efter dit behov.

Jakkesættet

Shopping med Sofie

Jakkesættet her er lavet i et materiale der passer til Sofies stilkerne.

Det må nemlig gerne være behageligt og praktisk. Med små detaljer som her med lynlåse. Derved kan Sofie style det mere rå, eller boheme hvis hun ønsker det. På den måde bevarer hun hele tiden sig selv, sin stil og kerne.

Jakkesættet her, vil klart være et sæt, Sofie kan bruge mange sæsoner frem. Farven er super flot til hende. Hun vil kunne style det sammen, eller hver for sig, hun kan sætte t-shirt, skjorte eller strik under, der vil ingen begrænsninger være, kun masser af muligheder.

Jeg har valgt det her jakkesæt, fordi det er lavet så det passer til Sofies kropsform. Der er indsnit de rigtige steder, som giver Sofie talje.

Sættene er igen sat sammen efter Sofies stilkerne.

T-shirten og bukserne her, har jeg stylet efter Sofies stilkerne, afslappet, behageligt. Med print og et  twist af rå rock`n roll.

Posted on: oktober 20, 2022, by :