Hvorfor jeg har valgt de her sæt til Sofie

 

 

 

 

 

 

 

At få den “rigtige følelse” når du shopper, at få noget andet med hjem, end det du “plejer”.

Kunne du godt tænke dig at komme ud over din “komfort-zone”, få nye input og inspiration, så kunne personligshopping med mig, være løsningen for dig.

Jeg har været ude og shoppe med Sofie, du kan se alle billederne HER

Hvorfor har jeg så valgt det her jakkesæt, og ikke det andet de havde i butikken, som også var Army og fra MoshMosh. Inden jeg tager på shopping med en kunde, forbereder jeg mig altid. Det kan være ud fra de spørgsmål du har fået inden, eller som med Sofie her, ud fra hendes stilkerne. Derefter tjekker jeg butikkens hjemmeside ud, finder de sæt vi helt sikkert skal prøve, og en af dem var bl.a. dette her jakkesæt.

Shopping

Jakkesættet her er lavet i et materiale der passer til Sofies stilkerne, det må nemelig gerne være behageligt og praktisk og med små detaljer som lynlåse som Sofie kan style mere rå, eller boheme hvis hun ønsker det. På den måde bevarer hun hele tiden sig selv, sin stil og kan herved bygge videre herfra.

Jakkesættet her, vil klart være et sæt, Sofie kan bruge mange sæsoner frem, farven er super flot til hende. Hun vil kunne style det sammen, eller hver for sig, hun kan sætte t-shirt, skjorte eller strik under, der vil ingen begrænsninger være, kun masser af muligheder.  Jeg har valgt det her jakkesæt, fordi det er lavet så det passer til Sofies kropsform, der er indsnit er de rigtige steder, som giver Sofie talje.

T-shirten og bukserne her, har jeg stylet igen efter Sofies stilkerne, afslappet, behageligt og med twist af lidt rå rock`n roll.

Synes du det lyder spændene, kan du tjekke de forskellige muligheder ud oppe i menuen ovenover, eller kontakte mig, så vi kan finde en løsning, der passer til lige præcis dig.

Posted on: oktober 20, 2019, by :