“Skal min kone kun have nye strømper”?

Garderobetjek

Glemmer nu aldrig, da jeg var hjemme hos Helle og lave et Garderobetjek, hvor hendes mand sagde efterfølgende “så skulle hun kun ud og købe nye strømper”, han havde troet, hun skulle have en helt ny garderobe.

Med et Garderobetjek

får du virkelig en “øjenåbner”. Du kan læse HER hvad mange af mine kunder har sagt

Mange tror, at et Garderobetjek handler om, at du skal ud og købe en masse nyt, oftest er det sådan, at det er få ting, der skal investeres i, for at få garderoben til at hænge sammen. 

Det er en god investering

at blive coachet stilmæssigt, du bliver mere stilsikker og bedre til at lave sæt, som ikke lige er de mest “oplagte”. De fleste oplever det som en kæmpe øjenåbner, i og med man bliver mere kritisk i sit valg af garderobe.

Min kunde skrev:

Min udfordring var at mikse mine outfits mere spændende

så jeg kom til at føle mig frisk, smart og godt tilpas. Det føler jeg jeg kan nu. Jeg er blevet “blidt” skubbet ud af min comfort zone og fundet mig til rette i en ny. Jeg kan sikkert mikse det rå med det feminine uden at få følelsen af at det stikker af for mig.

Kan du genkende det?

Måske har du det på samme måde. Det kan også du har meget tøj, alt for meget af det “fornuftige og sikre” i dit klædeskab. 

Mangler du ideer og værktøjer til hvordan du kan komme videre med din garderobe. Værktøjer som giver dig lyst til at bruge din garderobe, og undgår alt for mange fejlkøb 

Tag et kig rundt på siden og hør hvad de kvinder jeg har været ude hos, har sagt.

Posted on: april 29, 2018, by :