Fik sat noget tøj sammen, som jeg aldrig selv, havde tænkt kunne gøres.

Maj skrev efter Garderobetjek

“Jeg er tilbøjelig til at købe noget nyt tøj når jeg skal noget. Et eller andet tilfældigt stykke tøj, som lige passer til situationen eller mit humør.

Men som så meget andet, så bruger jeg det en gang, og så kommer det bare til at hænge i min garderobe. Jeg har ofte drømt om at det kunne være dejligt at få hjælp til ikke at være så uorganiseret i mit tøj køb.

Få bugt med mine impulskøb og udnytte det tøj jeg har

Da jeg hørte om Rikke Harrits der er uddannet stylist tænkte jeg, at det måske kunne være en hjælp til at få et overblik over min garderobe.

Inden Rikke kom på besøg fik jeg til opgave at rydde op i mit tøj og svare på et spørgeskema. Jeg var lidt nervøs og spændt på besøget.

Da Rikke kom snakkede vi om skemaet og hun fortalte mig hvilken stilkerne jeg var. Det har været godt for mig at vide hvilken stil kerne jeg er. Jeg er nu blevet opmærksom på, ikke at bruge alt for mange penge på tøj, som ikke hører under min kerne, for det er det tøj der bare kommer til at hænge.

Jeg skulle vælge 10 stykker tøj ud og diverse smykker, fodtøj, bælter og tørklæder. Og så gik Rikke ellers igang med at sætte tøj sammen, som jeg så skulle prøve.

Det var en fantastisk dejlig og inspirerende dag. Det var sjovt at være model for en dag. Jeg har lært at se på min garderobe med helt andre øjne. Og fik sat noget tøj sammen, som jeg aldrig selv havde tænkt kunne gøres.

Besøget har givet mig er overblik over min stilkerne

og givet mig inspiration til at se på min garderobe med friske øjne. Jeg har genbrugt tøj som jeg aldrig troede jeg ville komme i igen. Jeg har ikke de samme tøj kriser mere og desuden sparer jeg penge på impulskøb. Så jeg kan klart anbefale at bruge tid og penge på et stylist besøg”.

Et af de sæt jeg fik lavet hos Maj. Kombinationen af det feminine i blusen, det lidt rå bælte og boots, strammet op med habit jakken. Farverne giver kontrast og spænding, fedt sæt og lige Maj.

Her med accessories, perler skal frem, og mixe mønstre.

Posted on: januar 10, 2022, by :