Farver og styling med kant

Har er mit bud på styling med farver som giver ens look “kant”.  Jeg elsker at lege med farver og har øje for detaljer der giver kontrast, uanset om det er i mit arbejde som stylist/frisør så bruger jeg min kreative indgangsvinkel til at rådgive dig.

Har du først fundet de farver og de stilværktøjer som passer til dig og som giver dig udstråling og glød, så byg videre derfra, der åbner sig simpelthen en ny verden, hvor du bliver mere sikker i dine valg.

 

 

 

En nederdel forskellige looks.

Her har jeg stylet denne slåom nederdel med farver og mønstre. Her vil en sort top være det oplagte valg, men jeg har valgt at mixet den med andre dele fra min garderobe.

 

Jeg synes faktisk at denne her sammensætning er mega flot.

Her har jeg stylet og genbrugt disse bukser med leopardprint, mønstre, farver og accessories.


 

Posted on: januar 27, 2016, by :