Garderobetjek

Book din tid her

Min kunde skrev efter et garderobetjek

“Jeg takker Rikke Harrits for en super dag. Med masser af ny inspiration til styling og sammensætninger af helt nye og smarte sæt af tøj, som jeg aldrig selv ville være kommet på. Manden er også glad, jeg har masser af tøj, og skal ikke ud og forny garderoben for at blive smart til sommeren”.

Jeg er også meget inspireret af et sæt. Faktisk med en noget ældre nederdel. Sættet har været brugt til en indendørs reception, hvor jeg også lige bladrede igennem mine billeder forinden.

Besøget af Rikke gjorde, at jeg blev meget bevidst om hvilke farver der var rigtig gode at sætte sammen – på mig. (Se billede med nederdel ).

Alle sættene har Jane aldrig brugt sammen.

Nederdel der fik nyt liv

De her 2 nederdele var nok endt i “smide ud posen”.  Som Jane sagde: “var de jo gamle” og ikke særlig moderne. Farverne havde hun ikke noget at sætte til.

Nu vidste jeg jo, at mørkegrøn og senneps gul ville være nogle af farverne denne sæson. At mixe de 2 farver, er jo bare er så flot. Faktisk blev vi begge ret overrasket over, hvor flot de 2 sæt blev, og den grønne farve klæder Jane rigtig flot.

Synes du det lyder spændene med et Garderobetjek, det kan du læse mere om det HER .

Det er en god investering at blive coachet stilmæssigt. De fleste oplever det som en kæmpe øjenåbner, i og med man bliver mere kritisk i sit valg af garderobe. Mange oplever, at de rent faktisk ikke behøver at købe så meget nyt tøj, da de har fået mange flere muligheder med det de har.

Jeg har været ude ved en del kvinder efterhånden og lavet mange kombinationer med deres garderobe, dette kan du læse mere om i Menuen ovenover, synes du det lyder spændene, kan du altid kontakte mig på mail.

 

Jane kan sagtens dresse nederdelene op og ned med sko, smykker. Perfekt til sommer bytur og strand tur.

Veste er moderne igen, flot til Janes kropsform.

Posted on: juli 11, 2022, by :