Garderobetjek er det også for mænd

Garderobetjek for mænd

Min kunde skrev:

Hej Rikke, vil høre om du også kan hjælpe mænd?.

Min store udfordring er sammensætning af tøj i form af farver og kombinationer. Jeg går med skjorte hver dag og har løbende fået købte veste samt blazere også. Til det har jeg brug for at vide hvordan jeg sætter skjorter, veste og jakker sammen med farver”.

Generelt er det en udfordring for både kvinder og mænd, at mixe farver, materialer og stilkerner. Her er det en kæmpe hjælp at få mig ind over, så du får værktøjerne til at komme igang. Det kan du læse mere om HER

Ja, Garderobetjek er også for mænd. Mænd kan også gå i stå med deres garderobe. Mænd kan også have en masse tøj liggende, de ikke bruger, eller tøj de har svært ved at se muligheder med.

Der blev lavet masser af nye sæt, farvesammensætninger og styr på stilen. Måske kan du spotte hvilken stilkerne min kunde er.

Posted on: februar 26, 2023, by :