Garderobetjek hos Helle

Kender du det

Du får købt et par bukser, kjole, skjorte i en farve der lige er modig nok.  I butikken var de jo cool med det der var sat til. Men i garderoben derhjemme, bliver det pludseligt svært at finde noget der passer til.

Det bliver ofte det samme sæt der bliver sat sammen derhjemme, fordi mange af os oftest begår den fejl, at de synes sættet skal have helt samme farve, ellers duer det ikke.

Har du KAOS i din garderobe, det kan være du mangler overblik. Mangler nye sammensætninger. Gerne vil være mere modig i dit valg af tøj. Måske  har du meget tøj , men ikke rigtig får det brugt, så er et GARDEROBETJEK helt sikkert noget for dig.

Kæmpe Tak til Helle for at sætte ord på, en af de problemstillinger vi tit står med i garderoben derhjemme, at få tøjet brugt på kryds og tværs.

Helle har faktisk ret godt styr på sin garderobe. Hun har styr på sin stilkerne og derved laver hun ikke så mange fejlkøb mere. Hun får netop brugt sin garderobe på kryds og tværs.

Den blå skjorte Helle har på, og som er sat sammen med de grønne og rosa bukser, er fra Heartmade og bukserne er fra Mos Mosh.

Posted on: september 1, 2020, by :