Garderobetjek hos Louise

Garderobetjek

Det her sæt Louise har på, har jeg sat sammen med fokus på kropsform og talje. Med dette sæt her, viser jeg hvor meget man visuelt kan gøre for at sætte fokus “de rigtige steder”.

Dette sæt havde Louise aldrig brugt sammen. Farverne er super flotte. Et mix af lyserød, oliven og safari print.

Jeg elsker at lege med farver og har øje for detaljer der giver kontrast, uanset om det er i mit arbejde som stylist/frisør så bruger jeg min kreative indgangsvinkel til at rådgive dig.

Måske har du også masser af “guldkorn” der bare skal finde hinanden hjemme i din garderobe.

Louise skrev:

“Jeg fik besøg af Rikke for at få lavet et Garderobetjek. Min holdning inden Rikke kom var, at jeg ikke troede hun kunne finde noget i mit skab, som jeg ikke allerede selv havde tænkt på at sætte sammen”. 

Rikke fandt rigtig mange sæt, som jeg ikke selv havde fundet på at sætte sammen, og jeg kunne sagtens se hvordan det passede til min stil og kropsform.

Kropsformer

Vi snakkede  bl.a. om kropsformer, farver, materiale valg i fremtidig køb. Hvordan man kan dress op og ned.

At vælge det rigtige tøj til netop din kropsform, er noget der kan være rigtig svært for de fleste. Uanset om du har brede hofter, stor barm. Er for tynd, høj, lav, kortlivet, langbenet eller hvad det nu kunne være, så findes der tips til hvordan du kan få det bedste ud af din kropsform.’

Fremhæve og nedtone

Det handler nemlig alt sammen om, at fremhæve det positive, og arbejde med visuelt at forbedre det man synes er negativt.

Tænker du, at det her må jeg også prøve så send mig en mail og er du i tvivl, så læs med, hvad de kvinder jeg har været ude ved, har fået ud af, et besøg af mig.

Posted on: september 12, 2021, by :