Garderobetjek hos Louise

Garderobetjek

Louise skrev efter et garderobetjek:

“Jeg fik besøg af Rikke for at få lavet et Garderobetjek. Min holdning inden Rikke kom var, at jeg ikke troede hun kunne finde noget i mit skab, som jeg ikke allerede selv havde tænkt på at sætte sammen”. 

Rikke fandt rigtig mange sæt, som jeg ikke selv havde fundet på at sætte sammen, og jeg kunne sagtens se hvordan det passede til min stil og kropsform.

Et garderobetjek stykker vi sammen efter dine behov.

Vi snakkede bl.a. om kropsformer og farver. Vi snakkede om materiale valg i fremtidig køb. Hvordan man kan dress op og ned. 

At vælge det rigtige tøj til netop din kropsform, er noget der kan være rigtig svært for de fleste. Uanset om du har brede hofter, stor barm, er for tynd, høj, lav, kortlivet. Eller hvad det nu kunne være, så findes der tips til hvordan du kan få det bedste ud af din kropsform.

Fremhæv det positive

Det handler nemlig alt sammen om, at fremhæve det positive, og arbejde med visuelt at forbedre det man synes er negativt.

Tænker du, at det her må jeg også prøve så send mig en mail og er du i tvivl, så læs med, hvad de kvinder jeg har været ude ved, har fået ud af, et besøg af mig.

Det her sæt og farver havde Louise aldrig brugt sammen.

Garderobetjek

 

Posted on: februar 12, 2022, by :