Garderobetjek ved Jane

Jane skrev efterfølgende

“Jeg takker Rikke Harrits for en super dag. Med masser af ny inspiration til styling og sammensætninger af helt nye og smarte sæt af tøj. Sæt som jeg aldrig selv ville være kommet på. Manden er også glad. Jeg har masser af tøj, og skal ikke ud og forny garderoben for at blive smart til sommeren”.

Her er lidt af de sæt Rikke fik lavet.

Jeg er også meget inspireret af et sæt, faktisk med en noget ældre nederdel. Sættet har været brugt til en indendørs reception, hvor jeg også lige bladrede igennem mine billeder forinden, og så var påklædningen på plads.

Men sættets farver har også inspireret mig til sammensætning i andre varianter, men i samme farver.

Besøget af Rikke, gjorde lige, at jeg blev meget bevidst om hvilke farver der var rigtig gode at sætte sammen – på mig ! (Se billede med nederdel )

Efter besøg af Rikke

har jeg fået et lille opslags kartotek, i form af billeder af alle de fine sæt tøj vi fik lavet.

Jeg skal til flere fester hen over sommeren, og sidste fest var halvt inde halvt ude. Så med den danske sommer i mente, tænkte jeg lange bukser, men stadig smart og fleksibelt.

Samtidig fik jeg mange fif til at dresse op og ned, med accessories som bælter, smykker, sko, neglelak og læbestift.

Inspireret af helt konkrete sæt af tøj, gode farver til mig og brug af accessories har jeg fået en ny garderobe, og ikke mindst troen på at “stilen” er nogenlunde på plads også med det tøj det der lå aller bagerst i skabet, som disse to slå om nederdele gjorde.

Posted on: februar 11, 2022, by :