Garderobetjek

garderobetjek og stilkerner

Min kunde skrev efterfølgende:

Kære Rikke
Jeg var taget fra Sjælland til Jylland til en dags garderobe check incl. stilkerne tjek. Inspiration til både eksisterende garderobe sammensætning, samt hvad jeg skal gå efter mht. nye køb.

Vi valgte at fokusere på on-line indkøb

frem for at suse rundt i butikker da det kræver meget tid og nok ikke ville give det bedste “resultat”. Tiden fløj afsted. Jeg havde fundet dig da jeg søgte stilkerner (har tidligere været til foredrag hos Tini og kendte derfor til stilkerne begrebet).

Din hjemmeside

med gode videoer omkring styling osv., præsentationer og flotte hjemmeside gjorde bare at jeg valgte at tage turen. Og det fortryder jeg ikke.

Som forventet er du super god, havde forberedt dig og jeg følte mig så godt tilpas i dit gode selskab.

Du er så dedikeret til opgaven. Og så er du bare et rart menneske som man sagtens kan være i selskab med en hel dag – trods vi ikke kendte hinanden i forvejen.
Jeg går meget op i trends og at være smart.

Men søgningen processen for at finde nyt var ofte besværlig og tidskrævende for mig så med nogle bedre værktøjer fra dig som udgangspunkt for indkøb tænkte jeg det ville hjælpe.


Jeg ville have følgende “på plads”:

  1. Stilkerne: Fik bekræftet mine to foretrukne dog med omvendt fortegn (primær og sekundær) 
  2. Farver: Fik bekræftet de farver jeg har mest af men blev også udfordret på at tage andre farver i brug hvilket helt klart skal prøves
  3. Accessories (smykker, bælter, tørklæder): Havde tendens til at bruge de samme smykker og ikke så meget bælter/tørklæder – Rikke fik gået det meste af det jeg har igennem hvilket gør jeg nu har fået lyst til at bruge meget mere af det gode jeg faktisk selv har 
  4. Snit/længder osv: Det har jeg også fået input til hvilket igen hjælper når jeg skal shoppe
  5. Sortering af sko og tøj: Jeg havde af flere gange sorteret min garderobe men der var lige det sidste – så jeg medbragte det meste og vi fik sorteret.
  6. Noget af det jeg ville af med fandt vi ud af godt kan bruges og hvordan det kan bruges. Jeg fik bekræftet jeg har en del fede ting og hvordan de så kan styles og tilføres “lækkerhed” med accessories – det tænker jeg allerede over og det giver mere shine følelse
  7. Nye køb: Jeg havde en liste med ting jeg gerne vil købe til min garderobe og i stedet for at gå i butikker har Rikke hjulpet mig med inspiration, links til tøjmærker, styles osv. som jeg er sikker på vil hjælpe mig meget 

Tusind tak for en rigtig god dag Rikke og for al din støtte og efterfølgende supplerende hjælp og input. 
Jeg kan helt klart anbefale en dag med Rikke som stylecoach. 

Jeg bliver simplethen så ❤️glad for alle de flotte ord i har sendt og der er mange flere HER

Garderobetjek og Shopping
Posted on: april 16, 2023, by :