Har du også “Gå i byen tøj”hængende.

Gå I byen tøj

Festtøjet, vi kender det godt alle sammen. Det her med, at sætte et mærkat på vores tøj.

Du får købt en kjole, skjorte, top, bukser, som kun skal bruges, når du skal til bryllup, konfirmation eller fødselsdag. Det ender måske med, det kommer til at hænge og ikke bliver brugt.

Sætter du mærkat på dit tøj?

Mange af de kunder jeg har været ude ved, har næsten altid et eller andet hængende, som kun skal bruges til specielle lejligheder. Det behøver ikke kun at være kjoler, skjorter eller nederdele .

Jeg var ude og lave et garderobetjek, hvor kunden havde en superfed hætte trøje, som hun kun brugte, når hun “gik tur med hunden”.

Her satte jeg den til et par fine “gå i byen bukser” og med et par grønne sneakers til og wupti kunden fik et nyt sæt.

Kunden fik brugt de “fine bukser” som ellers bare hang og ventede på at de skulle bruges til fest. Hættetrøjen blev brugt, faktisk til rigtig mange fede ting hun havde i forvejen. Jeg er selv vild med hætte trøjer og jeg har stylet min med jakke over, det har jeg gjordt på de nederste billeder.

Bliv bedre til at bruge dit tøj

Da jeg var hjemme hos Karen, fandt jeg denne cardigan, bagerst i skabet. Satte den sammen med blusen og de stribede cowboy bukser. Et sæt som Karen aldrig selv havde brugt sammen. Du kan læse om garderobetjek ved Karen HER

En anden kunde havde en “gå i byen kjole” som vi fik dresset ned og hun kunne godt se, at det var da tåbeligt, den bare hang der til næste fest. At dresse sit tøj op og ned, kan du også se Her , hvor jeg har spicet en afslappet bluse op, med det jeg har i min garderobe.

Når du får lavet et Garderobetjek,

kommer vi omkring nogle af de ting, som du har udfordringer med i din garderobe, og du vil helt sikkert få masser af nye sæt, med det tøj du har i forvejen.

Brug dit tøj, mix det på kryds og tværs

En fin kjole, bukser eller skjorte kan sagtens bruges til mere end bare en festlig begivenhed. Brug dit tøj, mix det på kryds og tværs, så du får det brugt, og det ikke kommer til at hænge, bagerst i skabet.

Jeg bruger ofte mine “fine” skjorter, sammen med et par afslappede bukser og en cardigan. Herved får jeg brugt mine skjorter, til mere end “gå i byen skjorte”?

Her har jeg brugt min “fine” silkeskjorte og mixet den med mønster, stilkerne, materialer, og farver.

Gammel hættetrøje som understreger min stilkerne, sammen med rå jeans og Blazer, mix de forskellige stilkerner, du får brugt dit tøj på kryds og tværs.

Posted on: maj 4, 2020, by :