Kan du se forskellen

kropsformer

I mit arbejde som personlig stylist

skal vi bl.a. snakke om kropsformer og tøj snit.

Uanset om du har brede hofter. Stor barm, er tynd, høj, lav, kortlivet eller langbenet. Så findes der masser af tips til, hvordan du visuelt, kan få det bedste ud af din kropsform.

Som en kunde skrev til mig

“Rikke kan du hjælpe mig, min datter synes jeg er for konet og kedelig i min stil, så nu må der ske noget”.

En af de ting vi bl.a. fik styr på ved kundens garderobetjek, var kjole/nederdels længde. Som udgangspunkt, er jeg af den overbevisning, at enhver, uanset størrelse, form eller budget, kan komme til at føle sig lækker.

Jeg kan hjælpe dig med at få et mere overskueligt klædeskab, hvor du undgår kaos, hver gang du skal tage stilling til, hvilket sæt tøj du skal have på. Kig dig omkring på min side, og se hvad jeg laver som stylist. Er du nysgerrig, kan du læse mere om et Garderobetjek HER

Du kan også få flere tips og rådgivning til styling, ved at følge min  Facebook side.

Nederdels længde

Jeg har vist et eksempel her,  hvor jeg forkorter, fremfor at forlænge.

Når man ikke er særlig høj. Heller ikke har lange ben, så kan man hurtig kom til at se lidt kompakt ud. Nederdelen har et snit, så jeg kan sætte den, så den passer til min kropsform.

Her har jeg vist 2 måder at style min nederdel på, samme sæt tøj, men med små detaljer, der er med til visuelt, at skabe længde på min krop.

Her har jeg været hjemme hos Louise, hvor vi bl.a. har snakket om kropsformer, sættet her har jeg sat sammen, så Louise får mere talje. Dette sæt her, har Louise aldrig brugt sammen.

Du kan læse om Louises oplevelse af garderobetjek her.

Posted on: august 22, 2020, by :