Kan du se forskellen?

I mit arbejde som personlig stylist, skal vi bl.a. også snakke om kropsformer og snit, så uanset om du har brede hofter, stor barm, er tynd, høj lav, kortlivet eller langbenet, så findes der masser af tips til, hvordan du visuelt, kan få det bedste ud af din kropsform.

Mange af de kvinder jeg har været ude hos, synes det er svært f.eks med kjole/nederdels længde. Et eksempel, som jeg har vist her, hvor jeg forkorter, fremfor at forlænge.

Jeg er ikke særlig høj, har heller ikke lange ben, så med min kropsform kan jeg hurtig kom til at se lidt “kompakt ud”, hvis jeg ikke passer på.  Denne nederdel her, har jeg investeret i sidste år, jeg har brugt den rigtig meget, og har stylet den med meget af det, jeg har i forvejen. Nederdelen har et snit, så jeg kan sætte den, så den passer til min kropsform.

Som udgangspunkt, er jeg af den overbevisning, at enhver, uanset størrelse, form eller budget, kan komme til at føle sig lækker. Jeg kan hjælpe dig med at få et mere overskueligt klædeskab, hvor du undgår kaos, hver gang du skal tage stilling til, hvilket sæt tøj du skal have på. Kig dig omkring på min side, og se hvad jeg laver som stylist.

Du kan læse mere her, hvordan et garderobetjek vil foregå.

Du kan også få flere tips og rådgivning til styling ved at følge min side på Facebook

Her har jeg vist 2 måder at style min nederdel på, samme sæt tøj, men med små detaljer, der er med til visuelt, at skabe længde på min krop.

Her har jeg været hjemme hos Louise, hvor vi bl.a. har snakket om kropsformer, sættet her har jeg sat sammen så Louise får mere talje. Du kan læse om Louises oplevelse af garderobetjek her.

Posted on: august 22, 2018, by :