Kan du se forskellen

kropsformer

I mit arbejde som personlig stylist skal vi bl.a. snakke om kropsformer og tøj snit.

Uanset om du har brede hofter. Stor barm, er tynd, høj, lav, kortlivet eller langbenet. Så findes der masser af tips til, hvordan du visuelt, kan få det bedste ud af din kropsform.

Små ting kan forstærke, eller udjævne vores kropslige proportioner. Man har nogle punkter på kroppen man er glad ved, og nogle man ikke er. Her skal man fremhæve de steder, man er mest glad ved.

Hele mit liv har jeg kæmpet med kiloerne, og det er ikke blevet nemmere efter jeg er blevet 50. Min søde veninde sagde “Jamen Rikke du ser da altid så slank ud på billederne. Ja, men som man kan se her, så handler det meget om hvordan jeg styler mig selv, i forhold til min kropsform.

Styling af Ganni nederdel

Hvordan du bærer dit tøj, handler meget om at skabe en visuel balance.

Er du i tvivl om hvordan du skal style dig selv i forhold til din kropsform, så er det et garderobetjek du skal have.

Jeg kan hjælpe dig med at få et mere overskueligt klædeskab, hvor du undgår kaos, hver gang du skal tage stilling til, hvilket sæt tøj du skal have på. Kig dig omkring på min side, og se hvad jeg laver som stylist. Er du nysgerrig, kan du læse mere om et Garderobetjek HER

For dig der ikke kender mig

Du kan også få flere tips og rådgivning til styling, ved at følge min  Instagram eller Facebook side. Du finder det ved at trykke på ikonet her på siden.

Her har jeg været hjemme hos Louise, hvor vi bl.a. har snakket om kropsformer, sættet her har jeg sat sammen, så Louise får mere talje. Dette sæt her, har Louise aldrig brugt sammen.

Du kan læse om Louises oplevelse af garderobetjek her.

Posted on: august 22, 2020, by :