Rikke kan du hjælpe mig med denne nederdel?

Shopping online - jeg hjælper dig med inspiration

En af de opgaver, jeg også laver som stylist.

Jeg hjælpe med at lave sæt ud fra kundens ønsker, stilkerne og hvilke farver der kunne være aktuelle. Sæt som min kunde, i det her tilfælde ikke selv havde fantasi, eller tiden til og heller ikke værktøjerne til. Sæt som vi får lavet i samarbejde med hinanden, og alt sammen online.

Et lille uddrag af, hvad kunden skrev til mig.

 “jeg har købt denne nederdel, og har simplethen ikke fantasi til at sætte andet end en sort blazer, eller sort skjorte til. Kan du hjælpe mig med at finde noget, der giver kant, og hvor jeg stadig bevarer mig selv i det.  

Jeg er helt sikkert afslappet i min stilkerne, men vil gerne være “lidt mere feminin”. Derfor købte jeg denne nederdel. Jeg kunne godt tænke mig at bruge den mere hverdagsagtig”.

Mange kvinder har en travl hverdag og det her med at shoppe, bliver ofte noget der lige skal overstås. Mange giver også op, når de shopper på nettet, og scroller ned over en hjemmeside og det bare er et stort kaos, af farver og forskellig styles.

Forslag  til kunden

Her havde vi et udgangspunkt med nederdelen, hvor jeg b.la. lavede de her sæt,  som du kan se her.

Billede 1.

Jeg har valgt en brun blazer, istedet for at vælge sort, som kunden selv havde gjort. Sort kan nogle gange blive, en lidt hård farve, så for at bløde det lidt op, valgte jeg denne flotte chokolade brune farve. 

Begge t-shirts kan bruges under jakken, og med All-Star t-shirten bliver udtrykket mere sporty og afslappet med de hvide støvler.

Støvlen med spids snude er i print, og flot at mixe til nederdelens mønstre og når man sætter det sporty, feminine og rå sammen, ja så mixer du faktisk stilkernerne.

Dress op med tilbehør, smykker, taske og tørklæde.

Billede 2.

Jeg skulle finde noget andet end sort, og valgte ud fra kundens ønske om farver, de her hoddies. En hoodie giver et mere afslappet udtryk og hvid vil helt sikkert være flot, men også denne Dusty pink farve, som er cool med snørestøvlen og bombag tasken.

Mix af stilkerner

Strømpebukserne med print, som sagtens kan mixes med nederdelens mønstre. Det er med til at give kant, og med et mix af stilkerner, kan kunden igen mixe det hele, på kryds og tværs.

Alt er sat sammen efter kundens ønske og mine stilværktøjer. Her handler det ikke om bestemte mærker eller pris, der er en blanding af alt fra ca. 200 kr og op. Det hele er fundet på hjemmesider, så det er nemt for kunden, at finde bagefter.

Skal hilse fra min kunde og sige at næsten alt blev købt

Hun skrev b.la, “at du sætter denne lilla All Star t-shirt til, sammen med den sorte støvle, det havde jeg simplethen aldrig selv fundet på. Men hold nu op, hvor er det bare fedt og lige mig.

Hun fik lige pludselig mange flere muligheder med denne nederdel. Desuden, som hun skrev efterfølgende, havde hun aldrig selv tænkt, at sætte de her sæt sammen. 

Måske kunne det være noget for dig, en online stil guide. Det kunne også være et garderobetjek, det kan du læse om her

Send mig en mail eller kontakt mig på 28181000

Posted on: oktober 20, 2019, by :