Shoppetur

-At ekspedienten ikke vidste, at hun havde denne top og bælte, det blev hun klogere på. Heldigt for butikken, der her fik et ekstra salg. 

Jeg spurgte ekspedienten, om de havde en rød top, eller et bælte i en rød farve. Nej svarede hun, det havde de ikke noget af. Jeg fandt denne top og dette bælte. At ekspedienten ikke vidste, at hun havde denne røde top og bælte, ja det blev hun klogere på. Heldigt for butikken, der her fik et ekstra salg. Ekspedienten blev også klogere, måtte hun erkende. 

Vi skal inspireres

Det jeg gerne ville vise Lene her, var hvordan hun også kunne bruge sin skjorte. At sætte en silke top under en bomulds skjorte, her mixer vi materialer. Bæltet synes jeg understreger og giver Lene en flot talje. 

At bæltet ikke er rødt, det gør ikke så meget, det jo helheden man skal kunne se for sig.

Lav forskellige look

Skjorten her kan styles med masser af forskellige underdele, alt efter hvilken stil og stilkerne man er. Se billede nederst.

Smør ærmerne op, sæt et par sneakers til, og gør det lidt afslappet. Derved får du brugt den og kan skabe forskellige udtryk. Butikken havde ikke sko og taske, så her har jeg fundet lidt på nettet, som kunne understrege outfittet. Lene købte også de her Mosh mos bukser, og de sidder bare perfekt. 

Synes du, det er uoverskueligt at gå på shopping alene.

Kunne du tænke dig at få noget andet, end bare det sikre, der allerede hænger hjemme i skabet med hjem. Det kan du læse mere om Her

Jeg kan undre mig over hvorfor butikkerne ikke samarbejder mere med hinanden. Hvis butikken her, havde et lille udvalg af sko og tasker fra butikkerne længere ned af gaden,så kunne man lave et salg for hinanden. 

At kunne vise et helt outfit

med tilbehør og accessories. Det gør bare en kæmpe forskel. Jeg har skrevet om det før. Her lavede jeg nogle sæt, sat sammen fra en sports forrretning, en tøjbutik, taske forretning og en sko butik. 

Jeg skal hilse og sige, jeg fik mange forespørgsler på de sæt. 

Står du og mangler lækkert undertøj, så kan jeg virkelig anbefale Lenes ekspertise. Lene kan du finde ved Change lingeri. At finde den helt rigtige bh, kan faktisk være svært for mange.

Posted on: april 17, 2022, by :