Mix stilkerner

En kunde vil gerne have mig til at hjælpe hende med noget helt NYT. Et nyt look hjemme i garderoben.

Hun sagde, “jeg synes det sejt når du mixer det feminine med det afslappede. Jeg kan ikke finde ud af det hjemme i min garderobe”. Kan ikke se hvad der skal til, for at skabe det “cool look”.

Kan vi gøre det online?.

Shopping online

En shopping tur online, er for de kvinder der lige mangler nyt til garderoben. De vil gerne vil inspireres ud fra deres stilkerne, kropsform, farver og snit. Det kan også være, du gerne vil have hjælp til kombinerer et køb du har lavet. Det kan også være du mangler ny inspiration til investeringer, og til at sætte det sammen på nye og anderledes måder.

Mange bruger det også efter et garderobetjek, hvis der skal investeres i nyt tøj. Det kan du læse mere om HER

Workwear/Utility trend

Er du afslappet i din stil(kerne) så er det cool at kombinerer denne stil med de andre stilkerner. Mix af farver, materialer og stil, så har du sæt du kan dresse op, og ned.

Du kan sagtens bruge stilen, selvom du er feminin, rå, boheme eller klassisk i din stil. Det vigtigste er, at du har dig selv med, og ikke føler du kommer for langt væk fra din stilkerne.

Workwear/Outdore stilen

Den kan have mange navne. Kort fortalt går det ud på, at du eksempelvis mixer outdore/casual stilen med den feminine stilkerne. Det har jeg har gjort her, med de røde sandaler. Det kan også være du er mest til den rene casual stil, med støvlerne. Husk altid det er skoene der skaber udtrykket.

Jeg lavede de her sæt til min kunde og noget blev købt, og noget havde hun i forvejen.

Hvorfor det så blev til de her sæt

var dels at min kunde gerne ville prøve noget NYT. Hun var glad for de her farver. Derudover var hun vild med outdoor stilen og ville gerne bruge den sammen med det hun havde i forvejen.

Den grove skjorte gav hende følelsen af at være casual, sammen med cargo bukserne. Når du eksperimenterer med at mixe stilkerner, så HUSK at mærke efter, for selvom det ser godt ud på andre, er det ikke altid super fedt, når du selv får det på.

Grib stilen, det meste er fundet på danske hjemmesider, du er også velkommen til at skrive en mail, hvis du gerne vil høre mere om online shopping.

Posted on: juni 1, 2020, by :