Det her laver jeg også som stylist

Online shopping med det du har i garderoben

Online shopping

En kunde spurgte mig, om jeg ville hjælpe hende med at lave en online styling, på en kjole hun havde købt. Hun vil også gerne have sparring på om støvlerne kunne bruges til. Læs med under billederne.

Kjolen er stylet, ud fra den information hun gav mig om sin stilkerne. Hun ville også gerne have ideer til hvad hun kunne sætte til.

Med sådan en opgaven her, fik min kunde 10 forskellige muligheder hun kunne sætte til, alt sammen noget hun kunne shoppe på nettet.

Står du også indimellem og er i tvivl om din nye indkøb og hvad du kan bruge til. Det kan være du skal til en fest, konfirmation eller stor fødselsdag. Mulighederne er mange, og vi kombinerer det efter dine behov.

Du kan læse mere om online shopping HER

Min timepris er 400 kr. + moms.

Min kunde skrev at hendes stilkerne var Boheme/Feminin og Afslappet/Rå.

En kjole som denne, hvor der “sker så meget”, vælger jeg, at det jeg sætter til, skal være ensfarvet. Her er lidt eksempler på hvordan hun kunne bruge kjolen.

  1. Jeg skrev til min kunde, at hun kunne prøve at sætte en lang nederdel under, så hun forlænger kjolen. Frakken, tasken og øreringe, er fra den boheme stilkerne. Her vil hun få følelsen af at være boheme i sit udtryk.
  2. Hvis hun gerne vil være feminin i sit udtryk, skal hun tilføre noget der giver hende den feminine følelse. Det kunne f.eks være de nude sandaler og den mere feminine/rå taske.
  3. Hvis hun derimod vil være afslappet i sit udtryk, kan hun sætte strik og sneakers til.
  4. Læder er også cool til sådan en kjole, og nej de behøver ikke at være sorte.
online shopping med det du har i garderoben
Posted on: januar 31, 2022, by :