Skab din egen unikke stil.

Genbrugsguld


Der er rigtig mange gode grunde til at vælge genbrug/secondhand

Du får et outfit, som du kan være sikker på andre ikke har. Du spare penge på dit tøj budget. Du får noget unikt og mulighed for at skabe din egen individuelle stil. Jeg har fundet mange fede ting på genbrug. Her fandt jeg det her jakkesæt, og en meget fin elfenbens farvet skjorte, med et fint lille print.

Jeg elsker jakkesæt

Jeg er vild med jakkesæt, dem kan jeg sagtens have nogle stykker af. Her har jeg været heldig, det passer perfekt, ikke brugt særlig meget og farven er ??

Jakkesæt er fedt, da man hurtig har mulighed for at dresse det op og ned med sko og tilbehør. Elfenbens skjorten synes jeg var mega fin, og sammen med de her (gamle) leopard bukser, Wupti et fedt sæt.

Find din egen unikke stil

Styling handler ikke altid om at købe det nyeste der er på mode, det handler om at finde indtil sig selv og sin stil. Det handler også om at få dig og din personlighed frem i dit tøj, så du føler dig godt tilpas og udstråler det.

Med genbrugs tøj får man lov til at lege, kreere og skabe selv, det synes jeg er fedt, mulighederne er mange og så støtter man jo et godt formål.

personligstylist
Posted on: april 1, 2019, by :